Gość: wczasowiczka IP: *.plock.msk.pl 20.06.07, 11:57 hej. jaką miejscowość nadmorską(oprócz Łeby Ustki i Władysławowa) polecacie na wakacje? Czy w Krynicy jest fajnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: Krynica Morska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 13:59 zależy co kto lubi. dla mnie trochę za mała wioska. dużo ludzi, ciasno i o 22- giej cisza nocna ;-) - zamykają lokale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia_kl Re: Krynica Morska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 20:39 Dokładnie zależy co kto lubi, ja lubie ciszę, spokój i mało ludzi na plaży i za to kocham krynicę. Z tym że zawsze zatrzymujemy się na samym początku miasteczka i mamy spory kawalek do centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasowiczka Re: Krynica Morska IP: *.c246.petrotel.pl 20.06.07, 22:38 A no własnie nie chciałabym jechać do miejscowości gdzie cisza nocna rozpoczyna sie o 22 i zamykają lokale. Wole jakies bardziej rozrywkowe miejscowosci więc Krynica chyba odpadnie...Może ktos cos poleci??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Krynica Morska IP: *.c157.petrotel.pl 21.06.07, 07:23 Łeba jest piękna 100 razy ładniejsza od Władysławowa. Rozrywek nie brakuje, pełno ludzi itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sun Re: Krynica Morska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 11:31 ja polecam Hurgade. Piekne morze, super rafa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: Krynica Morska IP: 80.55.10.* 21.06.07, 12:08 Polecam Mielno. Jest bardzo ładne, dużo atrakcji. Woda czysta, poza tym jest też jezioro po którym można popływać np rowerkiem wodnym. Blisko jest tez do Kołobrzegu gdzie można np popływać statkiem, czy do Darłówka. Atrakcji nie brakuje. W Mielnie stacjonuja 2 wesołe miasteczka, poza tym jest mase straganów oraz miejsc rozrywkowych. polecam serdecznie. Byłam 2 razy pod rząd. Teraz dla odmiany jadę do Krynicy Morskiej, ale Mielno napewno jeszcze nieraz odwiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o do sun IP: *.plock.msk.pl 21.06.07, 13:22 jesli nie zauważyłaś to rozmowa jest tu o POLSKIM wybrzeżu a nie jakich egipskich zadupiach. Odpowiedz Link Zgłoś
kraulista1980 Re: do sun 21.06.07, 23:16 bylo pytanie o nadmorska miejscowosc:) wiec podalem :) I dalej polecam. Zadne polskie syfiaste morze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Krynica Morska IP: *.c245.petrotel.pl 22.06.07, 23:22 jak chcesz ciszy i spokoju, pięknej plaży to jedź do Pustkowa. A jak rozrywek, atrakcji i równie pięknej plaży to polecam Pobierowo - 2 km dalej od Pustkowa. Nie polecam: JAroslawca i Ustronia Morskiego - brrrrr Odpowiedz Link Zgłoś