bachula_gr 09.08.09, 07:04 Z kronikarskiego obowiazku, jako cd do "kalo taxidi", donosze iz kalanitka dotarla do Grecji i natenczas zakotwiczyla w Epirze. Od wczoraj w fazie aklimatyzacji do wysokogorskiego rzeskiego powietrza metsowskiego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebiak Re: KALANITKA dotarla do Epiru 09.08.09, 12:25 Kalanitkę bardzo pozdrawiam, Ciebie też bardzo pozdrawiam donosząc, że podtrzymuję to com wczoraj słała: ja tam gdzieś w kąciku jestem i wcale a wcale nie przeszkadzam... Rzeczywiście powietrze metsowskie jakieś takie rześkie, odmienne niż cykladzkie... jak nie greckie wcale)) Odpowiedz Link
bachula_gr Re: KALANITKA wybyla na poludnie 11.08.09, 21:54 Donosze, iz sympatyczna Anitka-kalanitka i jej druzyna wybyli dzis o swicie z Epiru i udali sie na poludnie. Jak z nia rozmawialam to byli gdzies kolo Koryntu chyba majac za soba bah-owa plaze muszelkowa: fotoforum.gazeta.pl/72,2,882,90306366,95420566.html oraz przejaz mostem Rio-Antirio. Odpowiedz Link
sarna73 Re: KALANITKA wybyla na poludnie 12.08.09, 13:39 a ja jutro odlatuje do Aten, ciekawe czy uda mi sie z Anitką złapać na Peloponezie Odpowiedz Link
kalanitka Re: KALANITKA wybyla na poludnie 19.08.09, 20:01 Wszystkich serdecznie pozdrawiam z Edessy ))))))) złapałam hotelowy internet Oddycham jeszcze greckim powietrzem. Wrażenia będą będą po powrocie Z sarenką niestety minęłyśmy się o mały włos Odpowiedz Link
kalanitka Re: KALANITKA dotarla do Epiru 21.08.09, 14:33 z żalem melduję się w Polsce, zakotwiczyłabym się jeszcze tu i tam w Grecji lecz urlopu nie da sie narazie rozciągnąć m.c.rze oj żebym się za bardzo nie zaopiekowała przesyłką, bo nie wiadomo czy ją jeszcze zobaczysz ))))))))) hahaha bachulko dzięki jeszcze raz za przewodnictwo po twoich okolicach c.d.n...........bo dużo zostało do oglądania Odpowiedz Link
sarna73 Re: KALANITKA dotarla do Epiru 30.08.09, 07:16 ja także z żalem melduję się na ojczystej ziemi .... Odpowiedz Link
bebiak KALANITKA wróciła już z Epiru 22.08.09, 23:29 Powitałam Cię w mailu, witaj również i tutaj - z prośbą: odbierz maila gazetowego w sprawie wiadomych rozliczeń Z życzeniami jak najdłuższych wakacji w duszy i w sercu - uściski. B. Odpowiedz Link