dzachars 01.06.04, 14:39 05.06 (w najbliższą sobotę) o 17.00 odbędzie się Masa Krytyczna w Radomiu. Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby zebrać grupę rowerową z Warszawy. Kto jest chętny? Startujemy w sobotę o świcie, czy w piątek późnym wieczorem? Link Zgłoś Obserwuj wątek
olecky Re: parakrakra 01.06.04, 15:19 to ja jak zwykle bede oryginalny i wystartuje chyba z Pulaw - trzeba wykorzystac ten bilet turystyczny :-) Link Zgłoś
czajnik74 Re: parakrakra 01.06.04, 15:40 ale szczegóły, koleją czy bicyklem, legal tam jest czy nie, brać kałasza czy nie... Link Zgłoś
skeler Re: parakrakra 01.06.04, 20:39 ja organizuje grupe kolejowa - szczegoly sa na stronie masy - masa w radomiu bedzie legalna, ale jakis kalach by sie przydal ;-) Prosil bym o jakis odzew od chetnych na wyjazd kolejowy, zebym nie zdecydowal sie dojechac tam rowerem ;) A z radomia jest bezposredni pociag do gdanska, gdzie tez szykuje sie fajny przejazd ;-) Link Zgłoś
dzachars Re: parakrakra 01.06.04, 22:10 Czajnik: >ale szczegóły, koleją czy bicyklem No wiesz Czajniku - niczego Cię nie nauczyła wyprawa do Lublina!? ;) Ja zdecydowanie wolę rower!! I chyba nawet uda się - już mam odkupiony amorek, a koło wezmę ze starego... Tylko na razie ogół chętnych to nieletni;-/ a więc liczymy na wsparcie - Wasze:) >legal tam jest czy nie A nie masz prawa jeździć ulicami Radomia? Ja pozwolenia nie potrzebuję :P > brać kałasza czy nie... Przyda się U-lock lub ciężki łańcuch (do przypięcia roweru;), duży klucz francuski (bo wiesz, pedał mi odpada;) a także pompka najstarszego typu (te nowe z plastiku robią;) ... i wszystko inne co z powodu dużej masy lub podłużnego kształtu sprawia problemy w przewożeniu rowerem - w przyszłym tygodniu... /temat do obgadania poza forum/ Skeler: >ja organizuje grupe kolejowa (...) >zebym nie zdecydowal sie dojechac tam rowerem ;) Koleją, jeśli już, to do Gdańska... Tym bardziej, że teraz przyda się długa wycieczka rowerowa - reintegracja:) Zresztą jakiś Pingwin śmignął mi dzisiaj przed oczami - czyżby na naprawionym rowerze?! W każdym razie decydujcie się szybko, bo trzeba parę szczegółów ustalić. Link Zgłoś
skeler Re: parakrakra 01.06.04, 22:23 dzis poruszalem sie przynajmniej 5 typami pojazdow (rolki, autobus, metro, tramwaj, rower ;-) Z rowerow dewastowalem dzisiaj 2 rozne egzemplarze (1 - porzyczony z serwisu i drugi - mój po odebraniu z serwisu ;-)))) czyli mogl to byc ten naprawiony ;-) Link Zgłoś
dzachars Re: parakrakra 03.06.04, 18:01 Czyżby elita (co się zowie;) wymiękła?? W każdym razie ja też mam już rower "na chodzie", ale jak na razie jest tylko Bartek - do połowy drogi... Link Zgłoś
czajnik74 Re: parakrakra 04.06.04, 08:48 nie wymiękła. 3/4 elity elit ma właśnie MATURĘ. najważniejszy egzamin w życiu. pierwszy poważny. no coments. rozumiesz? pozdro czajnik Link Zgłoś
skeler Re: parakrakra 04.06.04, 09:51 ale to chyba jakies egzaminy poprawkowe teraz - ja w czerwcu juz dawno bylem po maturze ;-) chyba, ze teraz to jakos zreformowali... Link Zgłoś
paszczak85 Re: parakrakra 05.06.04, 21:19 > ale to chyba jakies egzaminy poprawkowe teraz - ja w czerwcu juz dawno bylem po > > maturze ;-) nie musi byc co do dnia ale ja naprzykład miałem ostatni egzamin ustny 1 czerwca...ale niestety na wakacje sobie i tak pozwolic nie moge bo czekaja mnie e jeszcze egzaminy na studia. Generalnie potem będzie już z górki i nic tylko jeżdzić...póki co rower słuzy mi do odreagowania 8h nauki :) i od czasu do czasu aby szybko sie przemiescic!no a Czajnikowi dziekuje za obrone tych co zakuwaja :) Link Zgłoś
wojtek.12 Re: parakrakra 04.06.04, 16:21 czajnik74 napisał: "MATURĘ. najważniejszy egzamin w życiu" - Buahahahaha! "najważniejszy" - a potem taki sam co pół roku... Chyba niepotrzebnie ich stresujesz, będą się bali wyjść na rower. ;)) Link Zgłoś
pitagor Re: parakrakra 06.06.04, 11:34 Radom składa WIELKIE DZIĘKI za wsparcie :-) i jak wszyscy już wyschli ? Link Zgłoś