Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Koszalin - Hel

IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 21.08.04, 12:53
    Mam takie małe pytanko do ludzi, którzy mają jakieś już tam pojęcie o trasach w Polsce. Chcemy sie rzucić z Koszalina na Hel i z powrotem. Pojawia się taki mały porblemik. Chcemy jechać przez jakieś ładne tereny - a nie za bardzo wiemy którą drogę wybrać... trasa ma liczyć około 700 km. Szukałem już trochę na sieci ale nic takiego nie znalazłem. Z góry dzięki za wszelkie wskazówki.
    Pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: kobab Re: Koszalin - Hel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 21:50
        nie umiem Ci pomóc niestety ale życzę powodzenia:)
        • zahedan Re: Koszalin - Hel 21.08.04, 23:41
          wez mape i zobacz ile jest fajnych terenow w glebi kraju tak z 10- 20-30km od wybrzeza i poruszaj sie tą trasa wybierz LOKALNE drogi przez LASY wokolo JEZIOR,UNIKAJ GŁOWNYCH RUCHLIWYCH TRAS , Weż te przez MAŁE miejscowosci i WSIE poszukaj ciekawych miast w przewodnikach po tych terenach.nie trzeba miec z gory wybranych tras -fajnie jest cos samemu wymyslic kierując sie zasadami ktore ci podałem
      • Gość: am Re: Koszalin - Hel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 22:08
        Zobacz tu
        www.ckmedia.pl/~jankomuzykant/foto/galeria/morze/spis.htm
        Jechałem z Władka na Hel, ale we wrześniu i było OK. W sezonie podobno straszna
        kiła. Rowerowo Mierzeja Wiślana jest zdecydowanie fajniejsza.
      • Gość: zbych odpowiedz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 16:08
        witaj!

wszelakie materialy odnosnie Twojego pytania za kilka dni beda dostepne na mojej stronie
        zbychonline.w.interia.pl
        wlasnie zrobilismy swinoujscie-hel i mam dokladne dane na temat trasy
        moj mail podany na stronie, pisz smialo, odpisze.
        mam dosc fajnie poopisywane mapy wybrzeza z tej wyprawy.
        pozdrawiam i powodzenia
        zbych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka