Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    18.04.05, 20:03
    jaki namioty bierzecie ze sobą, poradzcie!!coś legkiego...
    Obserwuj wątek
      • hauabaua Re: namioty 18.04.05, 20:10
        Ja jeżdżę z kilkuletnim już Camplightem z Campusa, lekki, ale trochę miejsca
        zajmuje. Na dwie osoby jak znalazł, choć z gratami w środku jest trochę...
        przytulnie. ;)
        Typowych jednoosobówek dawno nie oglądałem, ale pewnie oferta jest dość szeroka.
        Poszukaj w necie. :-)
        Pozdr.
        .
        • Gość: Alonzo Re: namioty IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 21:46
          Typowy najtańszy namiot z marketu nie jest najgorszy-przede wszystkim lekki i
          tani więc nie żal porzucić gdyby była taka potrzeba-fakt ze brak mu trochę
          tropiku ale coś za coś.Mozna by też pokusić się o namiot rowerowy gdzie rower
          stanowi poważną czesc stelażu ale takowe są cięzko dostępne,drogie i nie naleza
          do najwygodniejszych.O ile mi wiadomo-namioty rowerowe w swojej kolekcji ma np.
          Fjord Nansen.Pzdr
      • Gość: Roberto Re: namioty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 15:37
        Najlepszym namiotem do rowerowj turystyki jest namiot Fjord Nansena
      • lewocz Re: namioty 26.04.05, 20:18
        Nie wiem dlaczego niektórzy uważają, że tylko oni mają monopol na najlepszy
        sprzęt czy najlepsze trasy.
        Ja wiem jedno. Uzywam Marabuta Komodo, jestem z niego bardzo zadowolony lecz
        nie powiem że jest on najlepszy. Moim zdaniem jest bardzo dobry, ale to jest
        tylko i wyłącznie moja opinia
        A Ty rady typu " coś tam " jest najlepsze wrzucaj do kosza. Poczytaj
        opinie,testy namiotów,określ swoje wymagania.
        Ja uzywam Marabuta Komodo bo :
        - jest w miarę lekki
        - szybko się go rozbija
        - jest bardzo dobrze wykonany
        - jest niezawodny i przetestowany przeze mnie podczas kilku wypraw
        - to jest Polska firma
        - firma Marabut ma duże tradycje i doświadczenie w tej dziedzinie
        - bardzo dobry serwis gwarancyjny i pogwarancyjny

Są też wady do których należy zaliczyć przede wszystkim stosunkowo wysoką cenę
        ( 400-500 zeta)
        Brak przedsionka dla niektórych również może być wadą.
        Kupując ten model nie należy się kusić na tęczowe kolory które sprawiają że
        namiot bardzo ładnie się prezentuje lecz za to przyciaga mnóstwo owadów.
        No i dzialanie maskujące ciemnych kolorów też jest ważne
        Przemyśl sobie to wszystko i wiedz, że nie ma rzeczy "naj"
        Nawet Bomber już nie jest "naj"
      • Gość: KA Re: namioty IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 28.04.05, 16:27
        Moim zdaniem, jesli wybierasz się na wyjazd wiecej niż jednodniowy i nie jesteś
        przewidzieć jaka bedzie pogoda to namiot z tropikiem, jesli dla dwóch osób to
        faktycnie Islandia II Fiord Nansena, dlatego ze jest mały, lekki i ma dwa
        wejścia co przy tak małym namiocie ma niebagatelne znaczenie, dla jednej osoby
        namiot to raczej zbytek, są do nabycia wojskowe pokrowce na śpiwory z gore-
        texu, pakujesz dobry spiwór składaną karimatę i nie straszna ci kiepska pogoda.
        KA
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka