falllena 29.04.05, 23:23 Niestety z powodu przeziebienia dzisiejsza mase obejrzalam przez okno. Widzialam was na moscie Poniatowskiego i musze przyznac ze prezentowaliscie sie NIESAMOWICIE FANTASTYCZNIE :) pozdrawiam serdecznie Ania Link Zgłoś Obserwuj wątek
roberttak Re: Po Masie 29.04.05, 23:53 73 km z przyczepka, 91 km wogole, niezle niezle. wnioski: na nastepna robie wlasne szprychowki, i bede hehe sie dorabial, bo kupa ludzi podchodzila do legionowskiej przyczepki i pytala sie wlasnie o te unikalne pamiatki, mapki, lampki. -- JeżU www.masalegionowo.prv.pl Link Zgłoś
roweroraffi Re: Po Masie 30.04.05, 02:14 roberttak napisał: > 73 km z przyczepka, 91 km wogole, niezle niezle. > wnioski: na nastepna robie wlasne szprychowki, i bede hehe sie dorabial, bo > kupa ludzi podchodzila do legionowskiej przyczepki i pytala sie wlasnie o te > unikalne pamiatki, mapki, lampki. Uważaj byśmy nie zaczęli Ci konkurencji w Legionowie robić ;-) Ale fakt, że ludzie przywykli, że przyczepka=sklep Masowy... a że nie odróżniają Legionowskiego Stolika od Kredensu Warszawskiego, to inna historia... trza było odsyłać do mnie ;-) Link Zgłoś
roweroraffi Re: Po Masie 30.04.05, 02:17 falllena napisała: > Niestety z powodu przeziebienia dzisiejsza mase obejrzalam przez okno. Wymówki... z przeziębieniem da się jeździć na Masie - jestem na to żywym dowodem :-P I jeszcze przyczepkę ciągnąłem ;-P > Widzialam was na moscie Poniatowskiego i musze przyznac ze prezentowaliscie > sie NIESAMOWICIE FANTASTYCZNIE :) No widzisz Ania...tyle Cię ominęło ;-) Nie zapomnij być zdrowa za miesiąc, bo będzie jeszcze lepiej napewno :-) Link Zgłoś
beno1 Re: Po Masie 30.04.05, 02:36 roweroraffi napisał: > falllena napisała: > > Niestety z powodu przeziebienia dzisiejsza mase obejrzalam przez okno. > Wymówki... z przeziębieniem da się jeździć na Masie - jestem na to żywym > dowodem :-P I jeszcze przyczepkę ciągnąłem ;-P Ja mam na Masie na przeziębienie taką metodę, że ubieram się na cebulkę, tak jak w góry, i jest OK. Znaczy dwa t-shirty jeden na drugim, na to flanelowa bluza pod cienki polarek, na to jeszcze masowa kamizelka odblaskowa i jazda. Jest cały czas ciepło, nieprzewiewnie a cały pot wyparowuje. Beno Link Zgłoś
falllena Re: Po Masie 03.05.05, 21:01 Ech! no , na pewno i z dwiema nogami w gipsie tez mozna jezdzic :)zaloze sie ze pewnie ty mimo takich problemow nie darowalbys sobie siedzenia w domu podczas masy :) mimo wszzystko ciesze sie ze kwietniowa masa przejechala akurat ta trasa :) pozdrawiam serdecznie Ania Link Zgłoś
roweroraffi Re: Po Masie 04.05.05, 00:12 falllena napisała: > Ech! no , na pewno i z dwiema nogami w gipsie tez mozna jezdzic :)zaloze sie ze > > pewnie ty mimo takich problemow nie darowalbys sobie siedzenia w domu podczas > masy :) Nie wiem jak z dwiema nogami, ale z jedną w gipsie to już na Masie ludzi nieraz widziałem. Podobnie jak z ręką w gipsie też, że o przeziębieniach, grypach, poharatanych twarzach i innych cusikach wspominał nie będę ;-) Mój osobisty rekord to gips na lewej ręce i obojczyku, choć ta jazda już nie była na Masie (na Masie też jechałem tak, ale gościnnie w radiowozie ;-). > mimo wszzystko ciesze sie ze kwietniowa masa przejechala akurat ta trasa :) Za miesiąc trasa niemniej ciekawa, choć już nie do Ursusa ;-) Link Zgłoś
overxc Re: Po Masie 11.05.05, 20:06 A kiedy do ursusa znowu ? :D A właśnie - wiadomo coś gdzie bedzie jechała czerwcowa??? Link Zgłoś
roweroraffi Re: Po Masie 12.05.05, 09:32 Nie jest to jeszcze ustalone... mi osobiście marzy się Tarchomin ale zobaczymy co z tego będzie ;-) Link Zgłoś
xun_vixx Re: Po Masie 12.05.05, 16:43 Moze trasa polnoc-poludnie, od Tarchomina po Kabaty i nazad, oczywiscie z przekretem po drodze i tunelem na w-z :> A pozniej east-west, jako ze na tym kierunku w zasadzie nie ma zadnego przejazdu. NS jest przy wislostradzie/wisle a pozniej wilanowska do Powsina. EW jest urywana, troche za zaba do starzynskiego, za most, potem nic, od dw gdanskiego do jp2, potem dopiero na gorczewskiej... Pozyjemy zobaczymy :) Link Zgłoś
sebias Re: Po Masie 13.05.05, 01:14 Witam! Ja jestem za Tarchominem i Bródnem ewentualnie. Mam też taką cichą nadzieję, że kiedyś odbędzie się przejazd Masy wszystkimi warszawskimi mostami... (Skeler słyszałeś:>) Link Zgłoś
sp5xsc Re: Po Masie 13.05.05, 10:30 Panowie, popieram was w calej rozciaglosci. Masa nigdy nie byla u nas na Tarchominie a mysle ze bylo by warto. Link Zgłoś
olecky Re: Po Masie 13.05.05, 10:38 wywierajcie nacisk i presje psychiczna na skelera - to on jest glownym hamulcowym w kwestii masy na Tarchomin. Byc moze dlatego, ze to daleko od Habdzina ;-) pozdrawiam, olek Link Zgłoś
roberttak Re: Po Masie 13.05.05, 14:08 3x Tak! dla Tarchomina !! Tylko macie zakaz jezdzenia buspasem od razu mowie ;) (mimo ze w tych godzinach jest nieczynny no ale cóz :D) -- JeżU www.masalegionowo.prv.pl Link Zgłoś