Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

rowerowy sklep internetowy

17.01.07, 09:00
    który polecacie?Tzn w ktorym dokonywaliscie zakupow i jestescie ze wszech miar
    zadowoleni?Aha i jeszcze jedno jak tam szanowynym rowerzystom sie wydaje -
    kiedy beda najlepsze ceny na ciuchy rowerowe?Bo na rowery wlasnie ten czas
    nadszedl :)
    Obserwuj wątek
      • tetetka5 Re: rowerowy sklep internetowy 17.01.07, 09:07
        polecam cyklotur-chyba największy wybór i ceny dość umiarkowane
        • Gość: Slav4 Re: rowerowy sklep internetowy IP: 217.70.56.* 17.01.07, 09:33
          Ja wolę sklepy "w realu" - mogę dotknąć towaru czy przymierzyć (zwłaszcza
          ciuchy, buty czy części co do których nie jestem pewien w 100% czy podejdą)
          Jeśli chodzi o net - ostatnio kupowałem się w Probikes.pl. Jest OK, reakcja
          natychmiast, możliwość śledzenia statusu wysyłki. Mam natomiast opory przed
          płatnością z góry. Wolę zapłacić parę złotych drożej i kupić za zaliczeniem.
          Aha, na innym forum bardzo chwalą sklep rowerowy "Arnik". Jam mam odmienne
          zdanie, choć wyrobione na podstawie jednorazowego zamówienia/kontaktu.
          Może po prostu miałem pecha....
          • Gość: pegaz Re: rowerowy sklep internetowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 10:17
            > Ja wolę sklepy "w realu" - mogę dotknąć towaru czy przymierzyć (zwłaszcza
            > ciuchy, buty czy części co do których nie jestem pewien w 100% czy podejdą)
            To fakt, na loterię typu czy buty będą pasować, to mnie nie stać. Z innymi ciuchami już trochę inaczej - spodenek z wkładką i tak raczej nie przymierzysz ;) Z netu kupowałem spodenki i koszulki i było ok.

> Mam natomiast opory przed płatnością z góry. Wolę zapłacić
            > parę złotych drożej i kupić za zaliczeniem.
            Nigdy nie miałem problemu z płatnością z góry. Na Allegro oczywiście starannie dobieram sprzedających, z tych z małą lub niepewną historią rezygnuję.

> Aha, na innym forum bardzo chwalą sklep rowerowy "Arnik". Jam mam odmienne
            > zdanie, choć wyrobione na podstawie jednorazowego zamówienia/kontaktu.
            > Może po prostu miałem pecha....
            Heh, ja mam bardzo 'odmienne' zdanie na temat jednego sklepu w realu, co prawda w innej branży. Być może również miałem pecha, ale więcej tam nie kupię.
        • Gość: amode Re: rowerowy sklep internetowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 11:14
          Również mogę polecić cyklotur.com. Robiłem ostatnio zakupy i wszystko
          przebiegło bez najmniejszego zgrzytu. Także z wymianą przymałych butów SPD nie
          było problemu.
      • Gość: Sławek Rz. Re: rowerowy sklep internetowy IP: *.zeo.pl 17.01.07, 12:40
        www.bikeonline.pl/ - tutaj zostawiłem już ładnych "parę" złotych - polecam.

www.cult-bikes.com/ - swego czasu mieli najniższe ceny - kupowałem, polecam.

www.otb.pl/ - ceny może i nie najniższe, ale doskonały kontakt, nie ma
        najmniejszych problemów z ewentualną wymianą, szybka przesyłka - kupowałem, polecam.

www.cyklotur.com/ - tu akurat 2 transakcje nie doszły do skutku z winy
        sklepu - póki co 3 raz już nie próbowałem...
      • Gość: wwwwwww Re: rowerowy sklep internetowy IP: *.ydp.com.pl 18.01.07, 10:20
        www.probikes.pl - ceny całkiem dobre na "zykłe" akcesoria - dobry kontakt darmowa wysyłka. Mały asortyment.

www.centrumrowerowe.pl - też wszystko ok. Na niektóre żeczy najniższe ceny na rynku. Sa promocje w czasie których można wychaczyć ciekawe żeczy w jeszcze lepszych cenach. np dzisiaj można zakupić Przedni hamulec hydrauliczny shimano 525 za 169 zeta. (z tarczą !)

www.cyklotur.pl - ok. Ceny może nie sa rewelacyjne ale zdażają sie perełki :) np komplet 8 biegowych manetek klasy LX-XT (SLM 748 - oznaczenie wskazuje raczej na grupe XT ale wizualnie jest identyczna z LX) był za 160 podczas gdy na alegro chodził za 240-300. Bardzo szeroki asortyment - np. kupiłem tam łożyska do sterów zintegrowanych nieosiaglanie nigdzie indziej.
        • Gość: zasadni Re: rowerowy sklep internetowy IP: *.244.155.21.wifi155.tnp.pl 19.02.07, 10:03
          Co do probikes.pl to polecam,świetny i szybki kontakt, zamówiłem i dostarczyli
          nawet produkty, których nie było na ich stronie, ceny takie jak wszędzie i
          wysyłka gratis.
      • Gość: greg Re: rowerowy sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:45
        ja kupuję w
        www.hike.pl - zadowolony
        www.bikeman.pl - zadowolony
        nie ma co komentować, kupuję- dostaję- jestem zadowolony
        • olo3000 Re: rowerowy sklep internetowy 21.01.07, 12:27
          widze ze ,krotka pilka z twojej strony.No jak zadowolony to sam sprawdze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka