frene Re: WIGRY 3 - przeróbka 01.06.03, 12:57 Proszę mówić do mnie jak do tępaka, bo inaczej mogę nie zajarzyć:) Link Zgłoś
frene Re: WIGRY 3 - przeróbka 01.06.03, 13:03 Ja sobie zdaję sprawę,że być moze nie musiałam tego dodawać...bo już samo pytanie na to wskazuje:) Link Zgłoś
frene Re: WIGRY 3 - przeróbka 03.06.03, 19:28 To pytanie nie jest żartem...przynajmniej nie z założenia:) Link Zgłoś
pawel.szewczyk Re: WIGRY 3 - przeróbka 04.06.03, 02:09 Witam, Nie chcę napisać, że założenie kół 28" do Wigry jest niemożliwe, ale operacja taka wymagałaby wielu zmian wykonanych przez dobrego spawacza. W tym celu należałoby zmienić widelec przedniego koła i powiększyć długość tylnego trójkąta ramy tak aby mieściło się tam większe koło, dokonać zmian wysokości i kąta główki sterów ( elementu w którym osadzony jest widelec ). Niestety przy kątach ramy jakie ma Wigry jazda takim rowerem byłaby niebezpieczną katorgą. Osobiście odradzam jakiekolwiek próby zastosowania takich kół i to nie ze względu na pracochłonność przeróbek, ale ze względu na bezpieczeństwo użytkownika takiego pojazdu. Pozdrawiam, Paweł Link Zgłoś
frene Re: WIGRY 3 - przeróbka 05.06.03, 00:12 Dzięki:) Już wiem czym się zajmę na starość:) Link Zgłoś