ms-kola 14.06.07, 07:39 Czy już wiadomo ostatecznie dokąd jedziemy w czerwcu? Link Zgłoś Obserwuj wątek
leiorgan Re: masa czerwcowa 14.06.07, 10:30 wiadomo wiadomo:) ale czyzbys nie lubil niespodzianek;)? Link Zgłoś
ms-kola Re: masa czerwcowa 14.06.07, 10:45 niespodzianki piękna rzecz :))) ale fajno wiedzieć wcześniej ;))) Link Zgłoś
roweroraffi Re: masa czerwcowa 14.06.07, 12:03 ms-kola napisał: > Czy już wiadomo ostatecznie dokąd jedziemy w czerwcu? Trasa generalnie leży już w urzedach, więc cos już wiadomo. Ale tak ostatecznie to wiadomo zawsze dopiero gdy trasę Masą przejedziemy. Bywało bowiem, że na dzień przed Masą pekała jakaś rura pod ulicą, którą mieliśmy jechać, albo wręcz w trakcie przejazdu wydarzał się jakis wypadek i aby nie urtudniać akcji ratowniczej, trasa była zmieniana. Raz czy dwa, z powodu pogody (zazwyczaj gdy był ostry mróz) lub wskazań zegarka (staramy się jednak kończyć koło 21, co by ludzie spod Wawy i dzieci mogli po Masie spowrotem do domu dojechać), skracaliśmy tez trasę. Oczywiscie tych rzeczy nie przewidzi się z wyprzedzeniem. Link Zgłoś
ms-kola Re: masa czerwcowa 14.06.07, 12:57 znaczy się jak zapewne zauważyliście, ja się pytałem dokąd jedziemy, a nie którędy ;) tylko prosze bez odpowiedzi w stylu z Pl. Zamkowego na Pl. Zamkowy :DDD Znaczy się jak rozumiem jedziemy na Ursynów? Link Zgłoś
leiorgan Re: masa czerwcowa 15.06.07, 01:12 > Znaczy się jak rozumiem jedziemy na Ursynów? po czym wnosisz?:> Link Zgłoś
ms-kola Re: masa czerwcowa 15.06.07, 07:34 leiorgan napisał: > > Znaczy się jak rozumiem jedziemy na Ursynów? > > po czym wnosisz?:> no sam nie wiem... tak sobie przypuszczam ;) Link Zgłoś
trawers01 Re: masa czerwcowa a strona internetowa 15.06.07, 08:34 Szkoda, że takie bezkrólewie panuje na sztandarowej stronie internetowej WMK - w końcu to podstawowe źródło informacji. Wcześniej o tej porze pewnie już trasa by była opublikowana. Rozumiem, że każdy ma prawo do wypoczynku, wyjazdu na urlop, wakacji ale naprawdę nie znalazł się nikt, kto mógłby zastąpić Skelera w czasowym administrowaniu tą stroną i wprowadzaniu poprawek? Jest połowa czerwca a tam ciągle wiszą informacje o NMK, Otwocku, Masie na Autyzm... To powinna być nasza wizytówka a staje się obciachem! - Link Zgłoś
beno1 Re: masa czerwcowa 14.06.07, 21:02 Raffi, daj jednak jakiś cynk, bo wielu tego potrzebuje. Ja np. robię na laserówce ulotki z trasą i wieczorami, jak idę z psami, zaczepiam ludzi. Tak z 50 osób przed każdą Masą trafiam, i jak mam (znaczy my wszyscy mamy) z tego 10% to już jest coś. Raz nawet trafiłem na masowiczów bez koszulek :-))). I na pewno inni też mają powody, by znać wczesniej trasę. Beno Link Zgłoś
roweroraffi Re: masa czerwcowa 15.06.07, 08:35 beno1 napisał: > Raffi, daj jednak jakiś cynk, bo wielu tego potrzebuje. Dam znać jak ją sam poznam. Od wielu miesięcy nie zajmuję się pisaniem tras, ani papierkami przy zgłaszaniu. Link Zgłoś
lakiana Re: masa czerwcowa 15.06.07, 09:59 Pl. Zamkowy - Senatorska - Pl. Bankowy - Al. "Solidarności" - Al. Jana Pawła II - Rondo ONZ - Al. Jana Pawła II - Chałubińskiego - Al. Niepodległości - Batorego - Św. A. Boboli - Wołoska - Al. Wilanowska - Puławska - Pileckiego - Ciszewskiego - Dereniowa - Gandhi - Al. KEN - Płaskowickiej - Rosoła - Ciszewskiego - Nowoursynowska - Dolina Służewiecka - Al. gen. Sikorskiego - Św. Bonifacego - Powsińska - Czerniakowska - Gagarina - Spacerowa - Goworka - Puławska - Pl. Unii Lubelskiej - Al. Szucha - Pl. na Rozdrożu - Al. Ujazdowskie - pl. Trzech Krzyży - Nowy Świat - Świętokrzyska - Marszałkowska - Senatorska - Pl. Zamkowy Nie wiadomo tylko, co z Pileckiego, bo ma być w remoncie w najbliższym czasie. Link Zgłoś
beno1 Re: masa czerwcowa 15.06.07, 15:36 No i git. Wreszcie konkret. A na ile jest to trasa wiążąca? Nie chodzi mi oczywiście o konkretne uliczki, bo to zawsze może się zmienić bez większej szkody, ale chodzi mi o kierunek i dzielnice? Beno Link Zgłoś