Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Diamondback Sorrento 2008, Mongoose Tyax Comp, czy

IP: *.zone4.bethere.co.uk 17.01.09, 04:30
    Felt Q500 ?
    Od niezbyt długiego czasu zastanawiam się nad wyborem roweru i im dłużej myślę
    tym więcej mam wyborów i tym samym wątpliwości, tym bardziej, że znawca ze
    mnie jest bardzo średni. Wybrałem trzy modele i dalej nie mogę ruszyć :D Może
    ktoś z Was mógłby pomóc mi w dokonaniu wyboru. Załączam linki ze
    specyfikacjami poszczególnych rowerów.

www.winstanleysbikes.co.uk/product/13404/Mongoose_Tyax_Comp_Disc_Bike_2008
    www.jejamescycles.co.uk/id40180.html
    www.ashcycles.com/power/index.php?main_page=product_info&products_id=1186¤cy=BP
    Obserwuj wątek
      • Gość: alexDiamond Re: Diamondback Sorrento 2008, Mongoose Tyax Comp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 11:42
        czesc, ja ci polecam sprawdzić tutaj:
        www.t-bike.pl/c/pl/9_26/2/1/0/long/hardtail+xc.html
      • Gość: alexDiamond Re: Diamondback Sorrento 2008, Mongoose Tyax Comp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 11:44
        moze jeszcze dodam ze w tej firmie po prostu się znają i nie sprzedają w formie
        namawiania na sprzedaż tylko pytają co jest potrzebne i do czego jest potrzebne,
        mi się rozmawiało super i poleciłem ten sklep na:
        www.sklepy24.pl/zakupy/sport_rekreacja_artykuly_sportowe/sklep/t-bike_pl/opinie/1
        • Gość: Jacu Re: Diamondback Sorrento 2008, Mongoose Tyax Comp IP: *.hsd1.or.comcast.net 07.02.09, 08:09
          Nie wiem jak ta firma zna się na rowerach, ale na marketingu szeptanym widać się
          nie znają - wyjątkowo prymitywna zagrywka w stylu Neoandertalskim...

Może by jakoś bardziej subtelnie, zawoalowanie...
          Dzięki za link do strony z opiniami o sklepie, pozwoliłem sobie dodać tam coś od
          siebie ;)

Pozdrawiam.
      • Gość: Jacu Re: Diamondback Sorrento 2008, Mongoose Tyax Comp IP: *.hsd1.or.comcast.net 07.02.09, 08:43
        Ten Felt jest dość rozsądnie dobrany. Chyba najciekawszy z wymienionych, choć w
        tym segmencie cenowym kompromisy są dość widoczne.

W tej cenie zawsze czegoś brakuje - to nie jest sprzęt do wygrywania wyścigów,
        możesz zdać się po prostu na walory estetyczne. Po co oczko lepsze manetki jak
        kolor ramy niefajny...

Jeśli masz zamiar wydać funty i nie chcesz przeznaczyć fortuny, to polski rynek
        przy obecnych kursach walut powinien wydać Ci się atrakcyny. Polski Unibike czy
        kross w tej cenie będzie miał lepszy osprzęt niż rowery z linków - może warto
        przejrzeć polskie sklepy internetowe...
        • Gość: grucha Re: Diamondback Sorrento 2008, Mongoose Tyax Comp IP: *.zone8.bethere.co.uk 13.02.09, 02:12
          Dzięki za pomoc. Ja jednak, z racji miejsca zamieszkania musiałem wybrać coś z
          oferty funtowej i zdecydowałem się na ... inny rower niż wspomniana wyżej
          trójka. Jest to Focus Highland Peak. Może jakieś opinie na jego temat ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka