wlodi1980 09.08.09, 19:33 Witam czy ktoś posiada może taką lampę -Likwidator nocy (edycja WMK)- byłbym wdzięczny za jakieś foto tej lampy i info: jak się sprawuje :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
xun_vixx Re: Likwidator nocy (edycja WMK) 09.08.09, 20:36 wlodi1980 napisał: > Witam czy ktoś posiada może taką lampę -Likwidator nocy (edycja WMK)- > byłbym wdzięczny za jakieś foto tej lampy i info: jak się > sprawuje :) w zaleznosci od wersji jaka sobie zmontujesz mozesz miec rozna moc swiecenia, rozny sterownik (tryby jak miganie/stale czy moc swiecenie jak 100%, 50%, 25%, 12%, rozne zasilanie i ilosci diodek. Generalnie w tej chwili na rower ciezko bedzie cos lepszego za tak niewielka cene zdobyc, choc nie wyglada to profesjonalnie i zajmuje calkie sporo miejsca liczac z bateriami... Link Zgłoś
krzysztof.jarzabek Re: Likwidator nocy (edycja WMK) 13.08.09, 13:19 xun_vixx napisał: > wlodi1980 napisał: > > > Witam czy ktoś posiada może taką lampę -Likwidator nocy (edycja WMK)- > > byłbym wdzięczny za jakieś foto tej lampy i info: jak się > > sprawuje :) > > (...) Generalnie w tej chwili na rower ciezko be > dzie cos lepszego za tak niewielka cene zdobyc, choc nie wyglada to profesjonal > nie i zajmuje calkie sporo miejsca liczac z bateriami... Ja mam zdaje się mocniejszą, bardzo estetyczną i tańszą lampkę. Kupiłem ją przez znany serwis aukcyjny od pasjonata latarek z jednego z forów latarkowych - to modowana lampka (wymieniał w niej diodę i elektronikę), jest w ciągłej sprzedaży. Co do jej jakości, to nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Co najwyżej mozesz mieć problem z zasilaniem - chodzi na ogniwa 18650 (markowa ładowarka+bateria+zapasowa bateria=120 PLN, choć można kupić dużo taniej "no name"). Jeśli byłbyś zainteresowany, to wal na priva - może uda się jakoś spotkać na najbliższej masie, to będziesz miał prezentację pod koniec przejazdu. Link Zgłoś
roweroraffi Re: Likwidator nocy (edycja WMK) 09.08.09, 21:18 wlodi1980 napisał: > Witam czy ktoś posiada może taką lampę -Likwidator nocy (edycja WMK)- > byłbym wdzięczny za jakieś foto tej lampy i info: jak się > sprawuje :) Takie lampki ma co najmniej połowa osób bywających na Nocnych Masach. Tam najłatwiej je zobaczyć, przetestować itp. Link Zgłoś