izi66 28.06.11, 13:48 Witam, chciałam zapytać się czy operacja u prof. Prosta może zostać zrefundowana przez NFZ??? Ktoś się orientuje w tym temacie lub ubiegał się o coś takiego??? Tak na marginesie, wizyta u prof. Prosta kosztuje już 350zł Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onunka Re: Pytanie odnośnie operacji u prof. Prosta 30.06.11, 12:35 Izi refunują operacje jak lekarz ma podpisany kontrakt,on nie ma(bo wiadomo-bardziej sie mu opłaca tak jak przyjmuje teraz a on powie ze dla dzieci tak bo nie ma ograniczeń jak z funduszem),refundowane to katowice ceglana,warszawa-centrum zdrowia dziacka i pewnie jeszcze w kilku miejsach ale mnie tylko tyle do głowy przychodzi. Ps.Napisz czy dostaliście rachunek za te wizyte?bo cena robi sie coraz bardziej kosmiczna...kurde no bez kilkudziesięciu zł to pół mojej pensji(!) zaczyna mnie to przerazać... Odpowiedz Link
izi66 Re: Pytanie odnośnie operacji u prof. Prosta 30.06.11, 12:43 Hej Onunka, rachunek dostaliśmy bez problemu. No niestety z dojazdem do W-wy wynosi Nas to 500zł. Zbieram te rachunki za wizyty i faktury za paliwo, bo będę rozliczać się z tego. Szkoda, że nie można ubiegać się o to dofinansowanie z NFZ, bo sama plastyka wyniesie ok 5 tyś, a może coś jeszcze będzie trzeba skorygować to wtedy więcej:( Odpowiedz Link