kiszczynska 22.12.11, 20:27 ma raka płuc. Bardzo chciałabym przeczytać jego przemyślenia na ten temat. Dzięki przykładom takich sob człowiek zdaje sobie sprawę, że jest taki sam, jak inni Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martika0 Re: redaktor miecugow 22.12.11, 20:30 z tego co wiem, nie miał raka płuc tylko guza który okazał się niezłośliwy. Odpowiedz Link
kiszczynska Re: redaktor miecugow 22.12.11, 20:38 nie wiem, któremu portalowi wierzyć:/ w każdym razie nakierował moja uwagę na problem martika0 napisała: > z tego co wiem, nie miał raka płuc tylko guza który okazał się niezłośliwy. Odpowiedz Link
martika0 Re: redaktor miecugow 22.12.11, 20:39 dzisiaj mówił o tym sam osobiście w Dzień Dobry TVN Odpowiedz Link
ela38 Re: redaktor miecugow 23.12.11, 10:56 Naszczęście ma niezłośliwego guza. O raku pisała wczoraj m.in. Wirtualna Polska, która stała się jakimś totalnym brukowcem. W tytule jest rak, potem o tym, że zostało mu niewiele czasu, a pod koniec jest informacja, że to jednak niezłośliwy guz... Do szału doprowadzają mnie takie sensacyjne teksty. Odpowiedz Link
kiszczynska Re: redaktor miecugow 27.12.11, 22:56 progrmau z nim nie ogldaalm, ale to chyba byla WP. Odpowiedz Link
ez-aw Re: redaktor miecugow 31.12.11, 20:54 Programu nie oglądałam. O jego chorobie wiem od szefowej (która ma kontakty z telewizją). Tuż przed świętami Miecugow zadzwonił do niej, mówiąc że ma raka i że prowadzi go ten sam lekarz, który prowadził ją. Pytał o lekarza, leczenie itp. Wychodziło z tej rozmowy, ze jednak to rak, a nie niegroźny guz. Odpowiedz Link
green_land Re: redaktor miecugow 01.01.12, 19:36 Miecugow powiedzial, ze jak rzucił palenie to guz od razu mocno się zmniejszył. Był wywiad z nim chyba w Angorze, ale nie potrafię teraz znaleźć. Odpowiedz Link
ammazuko_powrot Re: redaktor miecugow 02.01.12, 10:09 www.fakt.pl/Grzegorz-Miecugow-ma-raka-pluc,artykuly,140712,1.html Odpowiedz Link