Dodaj do ulubionych

redaktor miecugow

22.12.11, 20:27
ma raka płuc.
Bardzo chciałabym przeczytać jego przemyślenia na ten temat.

Dzięki przykładom takich sob człowiek zdaje sobie sprawę, że jest taki sam, jak inni
Obserwuj wątek
    • martika0 Re: redaktor miecugow 22.12.11, 20:30
      z tego co wiem, nie miał raka płuc tylko guza który okazał się niezłośliwy.
      • kiszczynska Re: redaktor miecugow 22.12.11, 20:38
        nie wiem, któremu portalowi wierzyć:/

w każdym razie nakierował moja uwagę na problem

martika0 napisała:

> z tego co wiem, nie miał raka płuc tylko guza który okazał się niezłośliwy.
        • martika0 Re: redaktor miecugow 22.12.11, 20:39
          dzisiaj mówił o tym sam osobiście w Dzień Dobry TVN
          • ela38 Re: redaktor miecugow 23.12.11, 10:56
            Naszczęście ma niezłośliwego guza. O raku pisała wczoraj m.in. Wirtualna Polska, która stała się jakimś totalnym brukowcem. W tytule jest rak, potem o tym, że zostało mu niewiele czasu, a pod koniec jest informacja, że to jednak niezłośliwy guz... Do szału doprowadzają mnie takie sensacyjne teksty.
            • kiszczynska Re: redaktor miecugow 27.12.11, 22:56
              progrmau z nim nie ogldaalm, ale to chyba byla WP.
              • ez-aw Re: redaktor miecugow 31.12.11, 20:54
                Programu nie oglądałam. O jego chorobie wiem od szefowej (która ma kontakty z telewizją). Tuż przed świętami Miecugow zadzwonił do niej, mówiąc że ma raka i że prowadzi go ten sam lekarz, który prowadził ją. Pytał o lekarza, leczenie itp. Wychodziło z tej rozmowy, ze jednak to rak, a nie niegroźny guz.
                • green_land Re: redaktor miecugow 01.01.12, 19:36
                  Miecugow powiedzial, ze jak rzucił palenie to guz od razu mocno się zmniejszył.
                  Był wywiad z nim chyba w Angorze, ale nie potrafię teraz znaleźć.
                  • kiszczynska Re: redaktor miecugow 02.01.12, 01:50
                    czyli nic niewiadomo
                    • ammazuko_powrot Re: redaktor miecugow 02.01.12, 10:09
                      www.fakt.pl/Grzegorz-Miecugow-ma-raka-pluc,artykuly,140712,1.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka