ad21 12.09.06, 18:40 chciałam się zapytać, czy ktoś z państwa wie gdzie można zrobić dermatoskopię w Warszawie za darmo, czy Centrum Onkologii albo Poradnia dermatologiczna na Koszykowej dysponuje dermatoskopem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdusiek2 Re: dermatoskopia państwowo w Warszawie 13.09.06, 20:36 polecam centrum onkologii- przychodnia, gabinet konsultacyjny Kliniki Nowotworów Tkanek Miękkich, Kości i Czerniaka (gab.30), ponadto Klinika Dermatologii CSK MSWiA na ul.Wołoskiej. W obydwu miejscach lekarze oceniają znamiona i usuwaja te, które wzbudzą niepokój. Odpowiedz Link
ad21 Re: dermatoskopia państwowo w Warszawie 14.09.06, 13:23 Już byłam w Instytucie Onkologii, pokazałam lekarzowi taką małą rózową kropeczkę, która jakiś miesiąc temu mi się pokazała na przedramieniu, ale on tylko spojrzał i właściwie nic nie powiedział.Ta zmiana się cały czas powiększa, z różowego koloru zmienia się na delikatnie fioletowy, a ja nie wiem co myśleć, i dlatego chciałam może właśnie zbadać to dermatoskopowo. Odpowiedz Link
mania60 Re: dermatoskopia państwowo w Warszawie 15.09.06, 20:01 Witaj. Możesz udać się na konsultacje do Wojskowego Instytutu Medycznego na Szaserów ,na oddział chirurgii plastycznej, tam także badają dermatoskopem , tylko nie jestem pewna czy nie musisz mieć skierowania od lekarza pierwszego kontaktu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ad21 Re: dermatoskopia państwowo w Warszawie 15.09.06, 20:35 super,właśnie na taką informację czekałam Odpowiedz Link