Dodaj do ulubionych

dermatoskopia państwowo w Warszawie

12.09.06, 18:40
chciałam się zapytać, czy ktoś z państwa wie gdzie można zrobić dermatoskopię w Warszawie za darmo, czy Centrum Onkologii albo Poradnia dermatologiczna na Koszykowej dysponuje dermatoskopem.
Obserwuj wątek
    • magdusiek2 Re: dermatoskopia państwowo w Warszawie 13.09.06, 20:36
      polecam centrum onkologii- przychodnia, gabinet konsultacyjny Kliniki Nowotworów
      Tkanek Miękkich, Kości i Czerniaka (gab.30), ponadto Klinika Dermatologii CSK
      MSWiA na ul.Wołoskiej. W obydwu miejscach lekarze oceniają znamiona i usuwaja
      te, które wzbudzą niepokój.
    • ad21 Re: dermatoskopia państwowo w Warszawie 14.09.06, 13:23
      Już byłam w Instytucie Onkologii, pokazałam lekarzowi taką małą rózową kropeczkę, która jakiś miesiąc temu mi się pokazała na przedramieniu, ale on tylko spojrzał i właściwie nic nie powiedział.Ta zmiana się cały czas powiększa, z różowego koloru zmienia się na delikatnie fioletowy, a ja nie wiem co myśleć, i dlatego chciałam może właśnie zbadać to dermatoskopowo.
      • mania60 Re: dermatoskopia państwowo w Warszawie 15.09.06, 20:01
        Witaj. Możesz udać się na konsultacje do Wojskowego Instytutu Medycznego na Szaserów ,na oddział chirurgii plastycznej, tam także badają dermatoskopem , tylko nie jestem pewna czy nie musisz mieć skierowania od lekarza pierwszego kontaktu. Pozdrawiam.
    • ad21 Re: dermatoskopia państwowo w Warszawie 15.09.06, 20:35
      super,właśnie na taką informację czekałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka