grucha.b 03.03.08, 20:02 Czy ktoś stosował ten preparat? Zastanawiam się nad sprowadzeniem tego z USA. Proszę o pomoc i jaieś informacje!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kortyzol Re: Kwas dichlorooctowy DCA!!! 03.03.08, 20:13 Ten kwas można kupić w Polsce w sklepach z chemikaliami. Czytałem w Golach. Odpowiedz Link
kortyzol Re: Kwas dichlorooctowy DCA!!! 03.03.08, 21:00 This is an automatically generated Delivery Status Notification Delivery to the following recipient failed permanently: grucha.b@gazeta.pl Technical details of permanent failure: PERM_FAILURE: SMTP Error (state 13): 550 5.1.1 No such user z40si555819ikz.4 --- Odpowiedz Link
b_a_l_b_i_n_k_a Re: Kwas dichlorooctowy DCA!!! 03.03.08, 21:10 Grucha.b vel Basiu S. Ja w sprawie innych Twoich wpisów. Odrzuciłam Twoje zgłoszenie, lecz jak widzę i tak udało ci się na forum dostać. Będę wdzięczna, jeśli przestaniesz zamieszczać informacje o rewelacyjnych i tanich metodach, które oferujesz mailowo. Forum propaguje konwencjonalną terapię nowowtworów, o czym pisałam ci w mailu. Odpowiedz Link
grucha.b Re: Kwas dichlorooctowy DCA!!! 03.03.08, 21:36 Ale przeciez ja chcę tylko pomóc. Wiem że sa takie przypadki jak moja mama. Została bez żadnej pomoy Onkologia w Bydgoszczy zaleciła zwiększać dawki leków p. bólowych. stosujemy naprawde zwykłe rzeczy t.j. sodę oczyszczoną - -jest to odkrycie włoskiego onkologa, leki ze sklepu zielarskiego. Czy ty nie szukała byś pomocy i nie chciałabyś dzielić się takiej sytuacji kiedy medycyna konwencjonalna mówi ŻEGNAM??? Naprawde przykro to usłyszeć jak przez 4 lata robiło się wszystkie badania w terminie i przestrzegło zaleceń onkologó. Wioeć pozwól mi się podzielić tym z innymi. A jezeli nie chcech to nie bede korzystała z Forum, chociaż sądziałam ze robisz to aby pomóc chorym.... Odpowiedz Link
b_a_l_b_i_n_k_a Re: Kwas dichlorooctowy DCA!!! 03.03.08, 22:29 To forum propaguje konwencjonalne metody leczenia nowotworów. Jest forum Medycyna naturalna, napisz, tam napewno znajdziesz wdzięcznych słuchaczy. Odpowiedz Link
grucha.b Re: Kwas dichlorooctowy DCA!!! 04.03.08, 07:37 Dzieki za informacje skorzystam z tego forum. Nie chodzi tu o słuchaczy tylko o pomoc, nieważne w jaki sposób można wyleczyć ważne ezby zdibyć przewage. Czytałam, że tobie się udało i po części ci zazdroszcze też bym chciała takie wyniki zobaczyć u mojej mamy....my teraz we wrzesniu bedziemy mieli 5 lat walki z rakiem a od roku konwencjolanle leczenie nie pomaga. Ale chcę znaleźć jakąś pomoc może mama dożyje dnia gdzie odkryją cudowny lek na raka. Odpowiedz Link
mazunia1 Re: Kwas dichlorooctowy DCA!!! 04.03.08, 09:17 zajrzyj na forum aj-press.home.pl/glejak/ oraz stronę www.apoptoza.pl. Znajdziesz tam mnóstwo informacji na interesujący Cię temat. Odpowiedz Link
kortyzol Re: Kwas dichlorooctowy DCA!!! 08.03.08, 16:33 www.prosalute.info/forum/viewtopic.php?p=5632#5632 Odpowiedz Link