wlodekbar 26.07.12, 17:56 Czy kiedys pisało się napewno? Mam list znanego poety, w ktorym tak napisał. Proszę o kulturalne odpowiedzi, nie takie, jak Ewa napisała na Forum ze Dworum (przepraszam). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa9717 Re: Na pewno... 26.07.12, 21:33 A jaki teraz dajesz limit czasowy na odpowiedź, zanim zaczniesz lać ślozy na kilku forach, nawet na FH? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: Na pewno... 07.08.12, 00:15 Ja nie mam mocy decyzyjnej, nie jezdem w posiadaniu, i nie mam zamiaru lać śloz na forach, bo Ewulka po chamsku się zachowała na innym forum, a tu robi za osobę kulturalną. No, poza tym postem może, bo znów odzywa się chamstwo i egocentryzm. Nie gniewaj się, wypada przerosić, prawda? I zapominam o tym, co z Ciebie wylazło. Ojciec mnie zawsze uczył, bym odpowiadał wyłącznie za swoje działania. Zarazem nie znoszę chamstwa i gruboskórności. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: Na pewno... 07.08.12, 00:19 No to jak: pisałom się kiedyś napewno? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: Na pewno... 07.08.12, 19:04 Ewa, zapominam o Twoim zmyśleniu, o nerwach itede otepe. Żyjmy, udzielajmy się na Forum - w harmonii. Podajmy sobie koleżeńską dłoń (koleżeńskie dłonie?):) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_marchewa Re: Na pewno... 07.08.12, 19:34 Ojtam, Ewa miewa rzuty hormonów i innych enzymów, rzuty gorąca itp. Jak to nastolatka ;-) A Ty nie potrafisz wybaczać? Mnie też niejeden raz obsobaczyła.. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: Na pewno... 07.08.12, 19:36 Ewa nastolatką?:) Wybaczam Ci, Ewa!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś