Dodaj do ulubionych

Trampolina

25.03.11, 11:03
Cześć!

Chcę kupić moim dziewczynom trampolinę. Znalazłam w archiwum kilka wątków, ale wtedy dziewczyny dopiero kupowały swoje trampoliny.

Możecie się podzielić waszymi spostrzeżeniami z perspektywy czasu?
Gdzie kupiłyście, jak się użytkuje, czy wytrzymała ten rok i czy polecacie ją innym.

Dzięki.
Obserwuj wątek
    • carmelaxxx Re: Trampolina 25.03.11, 13:36
      ja rowniez jestem ciekawa, bo w koncu mam na nia miejsce !
      • aga1004 Re: Trampolina 25.03.11, 13:42
        Hej dziewczyny Ja mam trampoline od rok. Taką wielgachną z siatką w koło. Taka trampolina to rewelacja. Tylko warto dokupić pokrowiec który zakłada się na jesień i zimę. Nic się z nią nie stało. Była testowana przez trójkę ,,dużych dzieci'' :) i dała rade. A ta siatka naprawdę się sprawdza a jaka radochy kiedy się skacze wyżej niż ona.
        Pozdrawiam Aga
    • jaleo Re: Trampolina 25.03.11, 14:06
      Nasza trampolina z Argosa z ochronna siatka dokola, tak cos kolo szesciu lat nam sluzy. Z sama trampolina nic sie nie zrobilo, na "ogrodzeniu" troche widac slady zuzycia, np gabka, ktora sa owiniete slupki sie gdzieniegdzie wykrusza, troczki sie niektore poodrywaly, ale generalnie jak na tyle lat i intensywne uzywanie, to sie dobrze trzyma. Z tym, ze my skladamy na zime, nie daloby sie zostawic w ogrodzie pod pokrowcem, bo pozna jesienia i zima sa u nas takie wichury, ze trampoline by wyrwalo :-D
      • szczur.w.sosie Re: Trampolina 25.03.11, 14:42
        Ja widzę, że ludzie na zimę chowają trampoliny. U nas to nawet latem są takie wichury, że może połamać, przewrócić...
    • ukasia Re: Trampolina 25.03.11, 15:52
      Dzięki dziewczyny za odpowiedzi.
      Moi sąsiedzi za płotem nie skladali na zime, ale może u nas mniej wieje niż u was.
      Kupimy którąś zaraz na początku maja, jak wrócimy z Polski.
      Widzę w necie, że teraz promocje są w Asda i Focus. W obu sklepach 10ft. za Ł99. Miał ktoś, którąś z tych sklepów?
      • mama_vinca Re: Trampolina 25.03.11, 19:20
        Ja kupilam w Focus. Bardzo fajna, duza i swietna cena.Na dodatek mieli 20%promocji ale nie wiem do kiedy jest.
        • gosia7813 Re: Trampolina 25.03.11, 22:21
          My mamy z Argosa z siatka. Ma juz ona rok, uzywana jest przez dwojke dzieci i stala cala zime bez przykrycia i nic jej nie jest - wyglada jak nowa:)
      • dzikarooza Re: Trampolina 26.03.11, 13:58
        Pytalam tu o trampoliny rok temu - kupilismy wlasnie te z Focus, 10", dziewczyny ja uwielbiaja, poki co nic sie z nia "zlego" nie stalo, sluzy dzielnie. Na zime nie chowalismy, jak zaczal sypac snieg tylko siatke i "platforme do skakania" zdemontowalismy, konstrukcja zostala.
        Warto dokupic drabinke i pokrowiec.
      • mamumilu Re: Trampolina 28.03.11, 19:11
        My mamy taka z Asdy 10ft - 3 rok - na zime nie skladalismy i nic sie nie dzieje. Tej wiosny wiatr ja porwal i przewrocil jak poteznie wialo, jeden palak sie wygial, ale wyprostowalismy i jest ok. Stoi teraz z drugiej strony ogrodu, zeby nie miala dokad odfrunac, bo ja wysoki zywoplot przytrzyma. Polecam jak najbardziej :)
    • cybermha Re: Trampolina 25.03.11, 22:18
      Bez zastanawiania sie moge powiedziec, ze warto kupic, moje dzieciaki uwielbiaja na niej skakac, jedna z lepszych zabawek jakie mozna sprawic maluchom, mamy rozmiar 10ft i 2 szkraby naraz skacza, biegaja i wyglupiaja sie.
    • agaciha Re: Trampolina 26.03.11, 14:13
      www.amazon.co.uk/Little-Tikes-My-First-Trampoline/dp/B003BWVCCE
      Moj trzylatek dostal w zeszlym roku na urodziny taka Little Tikes. Jest super. Nie za duza zeby nie zawalic sobie ogrodu. Lekka, sama ja przestawiam z miejsca na miejce- nie przeroci sie sama.

www.amazon.co.uk/Little-Tikes-My-First-Trampoline/dp/B003BWVCCE
      jestem bardzo zadowolona i dzieci tez:) Kupiona byla w Tesco Direct w promocji za 40 funtow.
    • a.rokosz Re: Trampolina 26.03.11, 16:00
      www.fun4kids.co.uk/outdoor-sports/trampolines/plum-blue-6ft-trampoline-and-enclosure.html
      my mamy taka, sluzy dla dwulatka i siedmiolatki, skacza razem, choc jakbym mogla to kupilabym taka 10ft albo 8ft najmniejsza, no ale mysmy kupili ja w promocji za jakies 50f.,wiec nie bylo dylematu taka albo zadna.

Polecam, jest solidna.
      • aga1_o Re: Trampolina 28.03.11, 13:50
        Dziewczyny, a moglybiscie mi prosze podpowiedziec w sprawie technicznej :-) Jak juz postawiona macie ta trampoline na trawie w ogrodzie to jak potem z trawa w tym miejscu? - to znaczy jak np. kosicie trawe? wtedy za kazdym razem skladacie trampoline czy jest ona w miare latwa do przesuniecia? no i jak w ogole trawa roscie pod taka trampolina, tam jest cien przeciez itd., trzeba sie calkiem pozegnac z ta czescia trawnika? Czy "dziury" - slady w ziemi rozumiem ze sa po takiej trampolinie wiec raczej na jedno miejsce na stale sie trzeba zdecydowac?
        Ciekawa jestem jak to rozwiazalyscie, bo mi troche trawnika nowego szkoda :-) w ubieglym roku wlozylismy duzo pracy i pieniedzy w nowy trawnik i teraz prawie polowe go "zmarnowac" na trampoline to mi szkoda ale moj synek chcialby i ja tez wiem ze to fana zabawa :-).

Zgory dziekuje i pozdrawiam,
        Aga
        • jaleo Re: Trampolina 28.03.11, 15:44
          aga1_o napisała:

> Ciekawa jestem jak to rozwiazalyscie, bo mi troche trawnika nowego szkoda :-) w
          > ubieglym roku wlozylismy duzo pracy i pieniedzy w nowy trawnik i teraz prawie
          > polowe go "zmarnowac" na trampoline to mi szkoda ale moj synek chcialby i ja te
          > z wiem ze to fana zabawa :-).

My przestawiamy co tydzien w inne miejsce. Trampolina jest bardzo latwa do przesuniecia.
    • rosapulchra-0 Re: Trampolina 28.03.11, 22:21
      Moja córka złamała sobie nogę na trampolinie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka