lee.loo 29.03.11, 12:02 jak to bedzie po angielsku? chodzi mi o taka samoprzylepna folie, ktora mozna przykleic na meble (np. szafe). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebe52 Re: okleina na meble 29.03.11, 14:19 Venner sheets tak się to nazywa. Widziałam w B&Q,Wilkinsons,poundland i jeszcze chyba w Wickes. Są różne wzory i kolory. No i również Ebay: shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=veneer+sheets&_sacat=0&_dmd=2&_odkw=veneer+furniture&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1311 Odpowiedz Link
lee.loo Re: okleina na meble 29.03.11, 17:29 dzieki bebe. no prawie oto mi chodzi :) mowie "prawie", bo tak naprawde to ten fornir odpada bardziej myslalam o czyms takim: www.mikino.pl/files/aranzacja2.jpg tylko nie weim gdzie tego szukac . w homebase i b&q tego nie ma, a w gugle nie wiem co wpisac. jak wpisuje decor sticker to mi tylko male nalepki wyskakuja. a ja bym chciala na cala powierzchnie szafy. dzieki w kazdym razie Odpowiedz Link
glasscraft Re: okleina na meble 29.03.11, 17:38 A wlasnie, ze jest w b&q :-) tnij.org/k5ck albo www.amazon.co.uk/Disney-Princesses-Fablon-Plastic-69554/dp/B001L2O3XQ/ref=sr_1_58?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1301413052&sr=1-58 Glorified sticky back plastic :-) Odpowiedz Link
lee.loo Re: okleina na meble 29.03.11, 17:49 glasscraft napisała: > A wlasnie, ze jest w b&q :-) a walsnie,ze nie :) tzn jest online, ale ja w "realnym" lol sklepie bylam i zostaly jakies trupio czarne, lustrzane i rozowo-filoetowe. tylko ja to potrzebuje dla chlopakow 4-latkow. disneyowskie ksiezniczki, niestety, nie znalazly poklasku :) a te cukiereczki z pierwszego linku, to moze i fajnie na malej powierzchni wygladaja. na duzej szafie moze byc tego za duzo, co? Odpowiedz Link