Dodaj do ulubionych

Luton priority lane

30.03.11, 13:40
Oplata mnie wkurza, bo nie otworzyli specjalnej kolejki tylko opozniaja innych pasazerow. No i rodziny z malymi dziecmi powinny miec pierszenstwo jak na innych lotniskach, ale Luton nie znosze (kolejki koszmarne) i jade sama z dzieckiem. Ktos z was korzystal? Warto?

www.london-luton.co.uk/en/content/5/266/priority-lane.html
Obserwuj wątek
    • sueellen Re: Luton priority lane 30.03.11, 14:57
      Latam z Luton bo mam z tamtad najlepsze połączenia, poza tym po tym lotnisku moglabym sie poruszać z zamknietymi oczami. Nie wiem co to priority line, za to zawsze wykupuje speedy boarding. Wpadam na lotnisko w ostatniej chwili a i tak nie stoje w kolejkach. Czasem tylko w tej gdzie przeswietlają bagaż i obmacuja pasażerów. Czy priority line przyspesza ten proces?
      • pelagia_pela Re: Luton priority lane 30.03.11, 15:03
        No wlasnie to jest przy 'security' - ja mam pecha, zawsze jest tam koszmarna, wijaca sie kolejka.
        • sueellen Re: Luton priority lane 30.03.11, 15:41
          aaa to dzięki za info :) wykupię na pewno przy kolejnym locie i wtedy juz w ogóle wpadnę na lotnisko w ostatniej chwili (obecnie daje sobie 45min)
    • yadrall Re: Luton priority lane 30.03.11, 20:22
      Ale to jest specjalna bramka-wchodzisz z boku, od strony windy,a nie stajesz w tym kretym ogonku. Jedynie co to jezeli jest malo osob do priority to wpuszczaja tam kilka osob z normalnego ogonka,zeby pracownicy nie siedzieli bezczynnie.
      Ja osobiscie kupuje ten priority od czasu gdy latam z dzieckiem-super sprawa-na spokojnie mozna sie rozebrac, bez zbednego stania w ogonku,a potem tez jest czas na zabranie wszystkich pierdolkow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Wersja mobilna