Dodaj do ulubionych

urodziny w playgroup

25.05.12, 21:15
na razie synek dosc krotko i malo chodzi do playgroup, wiec nie wiem do konca co i jak
ale zblizaja sie jego urodziny i chcialabym cos "zorganizowac"

z raz czy dwa zorientowalam sie ze dziecko jakies mialo urodziny - i stalo na koniec sesji i rozdawalo cukierki/lizaczki

czy myslicie ze podporzadkowac sie trendowi i po prostu dac synkowi tez cukierki/lizaki
czy wyglupie sie jak on rozda dzieciom ..no nie wiem, na przklad naklejki?
czy co innego moglby dac, zamiast tych slodyczy?
nie chodzi o party bag, etc, bo to po prostu na koniec dnia w playgroup (z typu tych gdzie sie dziecko zostawia) ..

Obserwuj wątek
    • paola_k2 Re: urodziny w playgroup 25.05.12, 21:38
      Czyli, ze to takie nursery? Moja corka dawala dzieciom male paczuszki zelkow. Inne dzieci tez tak robily. Dla mnie nie ma niczego zlego w slodyczach z jakichs okazji.
      Naklejki dzieci dostawaly jako nagrody za rozne rzeczy. W sumie nie jest to zly pomysl, tyle, ze nie mam pojecia czy sie dzieciom spodoba.
    • murasaki33 Re: urodziny w playgroup 25.05.12, 21:57
      U nas corka dawala male paczuszki rodzynek i jakis gardzet - zawieszki z ksztalcie pilki dla chlopakow i w ksztalcie serduszek dla dziewczyn - takie z willkinsona za pare pensow.
      • benignusia Re: urodziny w playgroup 26.05.12, 00:30
        moja tójka przynosiła pi pierwsze tort i świeczke,i na koncu panie rozdawały małe paczuszko haribo które przyniosłam.Większośc rodziców u nas tak robi :)
    • ciocia_ala Re: urodziny w playgroup 26.05.12, 08:54
      U nas to albo cukierki czy tez inny smiec, baloniki, party bag albo tort i panie na koniec rozdaja.
      • kako2000 Re: urodziny w playgroup 26.05.12, 11:22
        Zamiast slodyczy, co mi tez srednio odpowiada, mozna dac po malym opakowaniu baniek mydlanych, jakies baloniki, male kredki itp..
        • mrs.t Re: urodziny w playgroup 26.05.12, 19:16
          dzieki, kako i murasaki szczegolnie, chyba tak zrobie
          rodzynki + costam, albo tylko jakas "pierdolka" moze wykombinowac sie mi uda naklejke z Happy Birthday i buzia synka np.

>mnie nie ma niczego zlego w slodyczach z jakichs okazji.
          dla mnie tez nie, ale tym bardziej nie ma nic zlego w alternatywie slodyczy
          bo okazja do slodkiego zawsze sie znajdzie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka