Dodaj do ulubionych

Lodowka/zamrazarka

16.06.12, 22:46
No i sie sie stalo :( Moja lodowka odmowila dzialania... Musze kupic nowa.
Wkurza mnie,ze wiekszosc dostepnych w UK lodowko/zamrazarek ma duza zamrazarke,a mala lodowke. Mi potrzebna duza lodowka i troche miesca na mrozonki. A takich lodowek jak na lekarstwo.
Wiec pomyslalam,ze moze kupie osobno lodowke i zamrazarke,ale czy to mozna postawic pietrowo? Mocuje sie to jakos do kupy? Coby jedno z drugiego nie zjechalo?
Macie jakies doswiadzczenia w tym temacie?
Obserwuj wątek
    • monika_i Re: Lodowka/zamrazarka 16.06.12, 22:52
      Moze kup sobie duza lodowke i osobno zamrazarke?

Ja mam hotpoint , taki wysoki typ , lodowki i zamrazarki tyle samo miejca. Tylko ze mi zawsze miejsca w zamrazarce brakuje.
    • glasscraft Re: Lodowka/zamrazarka 16.06.12, 22:53
      ??? A mnie sie zawsze wydawalo, ze jak patrze na lodowko-zamrazarki, to lodowka duza, a zamrazarka tycia.
      A jak nie, to po polowie...
      • yadrall Re: Lodowka/zamrazarka 16.06.12, 23:16
        Ja wlasnie sie zastanawiam czy nie kupic osobno,ale problem w tym,ze mam tylko jedno miejsce w kuchni na oba sprzety. Wiec zastanawiam sie czy mozna je stawiac jeden na drugim? I jakos ze soba polaczyc?
        • mrs.t Re: Lodowka/zamrazarka 17.06.12, 08:54
          ja mam jedno a drugim - chcialam zamrazarke na dole a lodowke na gorze ale lodowka jest szersza/wieksza wiec w konncu musielismy postawic zamrazarke na lodowce

spoko.
          • liley11 Re: Lodowka/zamrazarka 17.06.12, 09:15
            Ja mam oddzielne z tego samego powodu. Tylko zamrazarka stoi pod blatem
    • fifka01 Re: Lodowka/zamrazarka 17.06.12, 10:01
      ja mam taką wysoką, dumetrową, zamrażalnik na dole, nieco mniej nić połowa wysokości, i uważam, ze jest mały, ciągle mi w nim miejsca brkuje. one tylko wyglądają na duże, ale tam w srodku sa płyttkie i malutkie szufladki, sprawdz w sklepie, moze taka zwykła z zamrażalnikiem na dole ci jednak spasuje :)
      lodówka na wysokości wzroku, otwierana bez schylania się, to najlepszy wynalazek do kuchni jaki widziałam.:) o pięć tysięcy przysiadów i skłonów mniej każdego dnia, zwłaszcz przy dzieciach :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka