Dodaj do ulubionych

fotel rozkładany ikea

21.06.12, 17:03
czy ktoś ma? jak się śpi? może ktoś ma model LYCKSELE MURBO i może podzielić się opinią?
Obserwuj wątek
    • illegal.alien Re: fotel rozkładany ikea 21.06.12, 17:16
      My mamy. Spi sie raczej kiepsko. To znaczy jako tymczasowe spanie moze byc, ale na codzien na pewno sie nie nadaje. No i pojedynczy fotel jest strasznie waski (ale my normalnie spimy na lozku wielkosci super king size, wiec miejsca mamy w opor).
      • marninor Re: fotel rozkładany ikea 21.06.12, 17:28
        a jakbyś oceniła ten fotel jako łóżko dla 5-latka prawie?
        • illegal.alien Re: fotel rozkładany ikea 21.06.12, 21:39
          Jako normalnego lozka bym tego nie uzywala - materac jest cienki, spi sie niewygodnie. Lepiej zainwestowac w porzadniejsze lozko.
    • carmelaxxx Re: fotel rozkładany ikea 21.06.12, 20:13
      ja mam lykesele dla corki ale jako kanape 2 os i jest ok, znaczy sie ja nie spalam ale syn wyprobowal i chwalil sobie.
      • marninor Re: fotel rozkładany ikea 21.06.12, 21:38
        2 os.jest 60cm szersza... a ile lat mają Twoje dzieci? ja myślę o zakupie 1 os dla 5-latka...
        • carmelaxxx Re: fotel rozkładany ikea 21.06.12, 22:56
          kupilam ja dla cory ktora ma 2 latka i jeszcze na niej nie spi ale okazyjnie spi tam moj 10 letni syn. Ona ma szerokosc 140 cm wiec zmieszcza sie tam dwie osoby wlasciwie a po zlozeniu jest naprawde nieduza w sam raz do malego pokoju zeby po zlozeniu bylo miejsce na zabawe i na sofie 2 ososby moga sobie siedziec.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka