turmalinka 25.10.13, 11:49 dziewczyny gdzie dostane kalosze w oszalamiajacym rozmiarze 2.5? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plain-vanilla Re: kalosze dla maluszka 25.10.13, 21:06 A to maja byc kalosze do chodzenia? Chyba dziecko o takim rozmiarze nozki to jeszcze nie chodzi? Odpowiedz Link
turmalinka Re: kalosze dla maluszka 25.10.13, 21:44 no wlasnie chodzi, biegac juz probuje (jutro 10 m-cy konczy) i kalosze by sie przydaly przy tej pogodzie Odpowiedz Link
turmalinka Re: Turmalinka... 25.10.13, 22:32 pierwsze kroczki poczynila jak miala 8 miesiecy Odpowiedz Link
under.fire Re: kalosze dla maluszka 25.10.13, 22:35 A patrzyłas w asdzie bo tam były takie malutkie?Ja kupowalam tam córce w sierpniu, miala wtedy 18 miesiecy i nosiła rozmiar 3 i byly takie tylko ja wzięłam większe o rozm na zaś. Długo miała taki mały rozm nóżki bo jest drobna choć wysoka, dopiero ostatnio zaczęły jej rosnąć i pewnie teraz nie nadaże z kupowaniem butów ;) Odpowiedz Link
turmalinka Re: kalosze dla maluszka 25.10.13, 22:41 w asdzie nie bylam, do nexta jutro skocze, ale wszedzie w necie najmniejsze znajduje 4 Odpowiedz Link
asica74 Re: kalosze dla maluszka 25.10.13, 22:37 Szalona kobitka! Nie wiem czy dostaniesz w takim polowkowym rozmiarze, niemniej moze w Nextcie dostaniesz 3, oraz moze tu? www.wellywarehouse.co.uk/index.php?size=Infant%20sizes%202-6&osCsid=2m4g5bd45c50i3etu46q3hhql3-- Odpowiedz Link
agaciha Re: kalosze dla maluszka 25.10.13, 23:45 Jojo Maman Bebe ma takie maluszki: www.jojomamanbebe.co.uk/sp+childrens-wellies-in-snowboots-rainwear-and-wellies+b3544 Odpowiedz Link
turmalinka Re: kalosze dla maluszka 25.10.13, 23:59 dzieki! mam nadzieje, ze 3 nie bedzie duzo za duza... Odpowiedz Link
asica74 Re: kalosze dla maluszka 26.10.13, 00:45 Jojo sa bardzo ciezkie:( Mojej malej spadaly i nie byla w stanie w nich chodzic. Odpowiedz Link
e-vil Re: kalosze dla maluszka 26.10.13, 21:45 no nieźle! 8 miesięcy - wyrywna panienka ;) a co do kaloszy to ja nie wiem czy to dobre rozwiązanie na kształtującą się stópkę.. ale specem nie jestem i może się myle - ja na wszelki wypadek moją tylko po domu prowadzam - jak idziemy na spacer to moja hrabianka jedzie w swoim dupkowozie ;) Odpowiedz Link
turmalinka Re: kalosze dla maluszka 29.10.13, 16:47 ja nigdy za raczki nie prowadzalam, sama chodzi i od kiedy opanowala ta umiejetnosc chce chodzic na swoich nogach Odpowiedz Link
e-vil Re: kalosze dla maluszka 29.10.13, 21:10 ja napisałam 'prowadzam' - w sensie pozwalam jej samej chodzić ;) mnie by plecy pękły gdybym miała ją za rączki prowadzać - ona samodzielnie zaczęła chodzić gdzieś ok 10,5 miesiąca - wcześniej w okolicach 8 miesięcy z podparciem wzdłuż mebli i w łóżeczku chodziła - teraz za 2 tyg stuknie jej roczek i już próbuje biegać - tylko góra 2 metry i bęc, bo nóżki nie nadążają za resztą ciała :D z chodzeniem już znacznie lepiej i kursuje po całym mieszkaniu ale budów na zewnątrz nie mamy jeszcze - wolę by sobie na bosaka w domu latała - na dwór ją w wózku zabieram i tyle.. może na wiosnę kupię Odpowiedz Link
turmalinka Re: kalosze dla maluszka 29.10.13, 21:31 ja wychodze z zalozenia, ze jak dziecko cos potrafi to znavczy ze jest gotowe i mozna buty (dobre) kosztuja majtek, biorac pod uwage czas ich uzytkowania, ale kupuje i pozwalam chodzic na zewnatrz, niech cwiczy i poznaje swiat :) Odpowiedz Link