robak.rawback 24.08.14, 13:35 english heritage membership jestescie zadowoleni z tego ogolnie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robak.rawback Re: English heritage membership 24.08.14, 13:39 aha a czy jak ma sie english heritage membership wykupiony to wtedy mozna chodzic do danego miejsca ile sie chce w ciagu roku? powiedzmy na zasadzie takiej jak wykupi sie pojedynczy annual ticket do jakiegos miejsca zabytkowego? Odpowiedz Link
robak.rawback vs National Trust membership 24.08.14, 13:48 a jak to sie ma do national trust membership - co lepsze? Odpowiedz Link
mrs.t Re: vs National Trust membership 24.08.14, 15:29 Powiedziałabym zależy gdzie mieszkasz, gdzie jeździsz My mamy National trust bo w naszej okolicy jet sporo miejsc do nich należących a wejścia są dość kosztowne i w sumie się nam prawie zwraca członkostwo (dość drogie, ) Odpowiedz Link
agazat Re: vs National Trust membership 24.08.14, 17:02 Mozesz wielokrotnie odwiedzac to samo miejsce. Odpowiedz Link
nannyjo32 Re: vs National Trust membership 24.08.14, 17:16 Tak dla zachety Heritage ma open days we wrzesniu. Ja juz sobie zabukowalam co chce pozwiedzac www.heritageopendays.org.uk/ Odpowiedz Link
effie1980 Re: English heritage membership 24.08.14, 20:18 Ja mam jedno I drugie, nam sie oplaca, bo w okolicy jest mnostwo miejsc I czesto jezdzimy. W miescie mamy zamek, w ktorym jestesmy w lecie chyba czesciej niz raz w miesiacu, kilka ogrodow, ktore organizuja regularnie eventy dla dzieci. Sporo weekendow na takich wycieczkach spedzamy. National heritage ma tez liste budynkow, w ktorych mozna nocowac za przyzwoita cene. Wchodzic I parkowac bez dodatkowych oplat mozesz ile razy chcesz. Zalezy jak spedzasz czas I jak czesto bedzies odsiedzac zrzeszone miejsca. Odpowiedz Link
robak.rawback Re: English heritage membership 25.08.14, 14:25 bardzo ciekawe to co mowicie . nie wiedzialam tez o tych open days - wlasnie sprawdzam. meczy mnie troche ich webste - bo trzeba sie przekopac przez rozne tytuly typu 'post a selfie' i blogi, itp zeby cos konkretnego sie dowiedziec - wiec jak cos jeszcze sie wam przypomni to powiedzcie. a czy NT albo EH organizuja w ciagu roku jakies tours np autokarem np na dzien lub dwa ? Odpowiedz Link
robak.rawback Re: English heritage membership 25.08.14, 16:36 z tego co zdazylam znalezc to lista wszystkich miejsc ktore sa za darmo z membership jest tu www.english-heritage.org.uk/daysout/properties/ a NT tutaj www.nationaltrust.org.uk/visit/places/find-a-place-to-visit/ czy ja cos ominelam jeszcze? albo powinnam wiedziec o dodadtkowych discounts etc? na trip advisor ktos mowil ze mozna korzystac z discounts w jakichs sklepikach i toilets nalezacych albo do EH albo do NT jak sie przez jakies miejscowosci przejezdza? czy to prawda? Odpowiedz Link