Dodaj do ulubionych

Prezent Ślubny

03.06.21, 12:37
Trochę opiszę bo sprawa nie jest dla nas prosta
Szef mojego męża się żeni. Mój mąż to jego prawa ręka. Razem pracują około 10 lat ale nigdy nie spotykają się prywatnie mimo to zwierzają się sobie w osobistych sprawach. Dziwna zażyłość ale ok.
Facet ma 45 lat i to jego 3 ślub. Mąż poznał również pannę młodą. Nie będzie przyjęcia ani niczego w tym stylu. Mimo to mąż chciałby wręczyć kartkę i jakiś drobny upominek.
I teraz pytanie do Was bo przez tyle lat czytania forum wiem, że dobrze radzicie.
Co można im kupić? Czy lepiej w kartkę włożyć np £50 czy to raczej głupi pomysł i lepiej kupić im w ramach prezentu dobrego szampana z wysokiej półki? Tu muszę dodać, że z okazji świąt zawsze wymieniają się butelkami. Dodatkowo obiło mi się gdzieś o uszy, że pieniądze w kopertę to nie najlepszy pomysł i zupełnie nie w angielskim stylu.
Doradzcie proszę :-)
Obserwuj wątek
    • glasscraft Re: Prezent Ślubny 03.06.21, 12:45
      Jak dla mnie to dobry szampan bylby wlasciwym prezentem (plus kartka z zyczeniami).
    • yuka12 Re: Prezent Ślubny 03.06.21, 12:50
      Najlepszy byłby kupon podarunkowy. Kiedyś bym poradziła do Debenhamsa, ale może macie tam u siebie jakiś podobny sklep. Może też być karnet do spa czy możliwość posiłku młodej pary w lepszej restauracji (do określonej kwoty). Wszystko zależy od możliwości finansowych i gustu nowożeńców. Można też po prostu spytać, czy czegoś potrzebują lub jaki prezent chcieliby dostać.
    • anulla_m Re: Prezent Ślubny 03.06.21, 13:02
      Dziękuję serdecznie za podpowiedzi, nie spodziewałam się tak szybko.
    • zurekgirl Re: Prezent Ślubny 21.06.21, 20:23
      Voucher do Johna Lewisa albo jak lubia slodkie to Hotel Chocolat? Masaz dla par? Dobra whisky lub szampan?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka