justyna_w24 05.09.08, 22:51 szukam osob ktore mialy z nia do czynienia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vierablu Re: konwencja haska 06.09.08, 23:14 Ja nie mialam, ale bardzo mnie zaciekawilo, jaki masz zwiazany z nia problem? Odpowiedz Link
realistka2008 Re: konwencja haska 06.09.08, 23:40 justyna_w24 napisała: > szukam osob ktore mialy z nia do czynienia > > ale o co wlasciwie chodzi? konwencje haskie to szereg miedzynarodowych umow, o ile pamietam to bylo ich chyba z piec. Dotyczyly kwestii humanitarnych, rozstrzygania sporow miedzynarodowych, obowiazki i prawa panstw podczas wojny. Wiec nie bardzo rozumiem w jaki sposob ktoras z nas miala miec z tym doczynienia? Odpowiedz Link
justyna_w24 Re: konwencja haska 07.09.08, 10:15 chodzi o to ze jestem po rozwodzie, do czasu wyjazdu ojciec mojej corki miala ja gleboko w du.. a teraz straszy mnie ze zglosi uprowadzenie dziecka szukam osob, ktore mialy takie sprawy, moze moglyby mi cos podpowiedziec no i ewentualnie osob, kotre przez Angielski sad zalatwialy sprawe o odebranie wladzy rodzicielskiej Odpowiedz Link