maleczytaniecouk 02.02.09, 10:39 Ale nas zasypało śniegiem! czy już się wybawiłyście na sniegu? My juz mamy bałwana pod oknem :) a mój dzieć już od 6 rano domagał się wyjścia na śnieg Fajnie z tym sniegiem... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamonia78 Re: Bałwan :) 02.02.09, 11:27 U nas balwan stoi od 7.30:-) Moj mlody zwariowal ze szczescia, tym bardziej ze zamkneli szkole. Zaraz idziemy do parku na zjezdzac z gorki na workach, bo i moje biuro nie dziala:-) A snieg ciagle pada... Odpowiedz Link
edytataraszkiewicz Re: Bałwan :) 02.02.09, 18:31 Dopiero co postawilismy duzego balwana.:-) Stoi tuz za szklanymi drzwiami od sypialni,zaluzje odsuniete i maly caly czas na niego zerka.Ale fajnie:-) Odpowiedz Link
marcia113 Re: Bałwan :) 02.02.09, 12:19 fajnie Wam, u mnie nic nie pada :(( tylko okropny wiatr wieje Odpowiedz Link
bebe52 Re: Bałwan :) 02.02.09, 12:37 U nas to pierwsza taka zima od 6 lat.Pada i pada, bałwan stoi a po obiedzie będzie miał kolegę do towarzystwa hehehe Odpowiedz Link
murasaki33 Re: Bałwan :) 02.02.09, 17:36 U nas tez balwan, rzucanie sie sniezkami, robienie orla - zaliczone! Odpowiedz Link
moncik32 Re: Bałwan :) 02.02.09, 18:57 u nas nawet sa dwa Franciszek i jego towarzyszka. swietna zabawa Odpowiedz Link
eni7.08 Re: Bałwan :) 02.02.09, 20:00 fajnie macie :-( nas zawsze omija a dzieciaki oglądają śnieg w telewizji i wzdychają... Odpowiedz Link
m0nalisa Re: Bałwan :) 03.02.09, 01:13 u nas tez na ogrodku stoi :) potem rzycalismy sie sniezkami. Dzieci sasiadow odsniezyly wszystkim podworka przed domami pojemnikiem na odpady plastikowe :) myslelismy ze robia balwana ale stawiali te kloce prostakatne wiec sie smialam- czasy sie zmieniaja to moze buduja wallie :P maz wychodzl do pracy i zawolal mnie bo postawili monument na jakies 3 metry :) Odpowiedz Link
maleczytaniecouk Re: Bałwan :) 03.02.09, 08:03 u nas hitem były bałwany z 4 kul :))) też się u śmieliśmy, że takie bardziej nowoczesne. nam wczoraj juz zabrakło kurtek i butów do przebierania się się. mam nadzieję że do dzisiaj wyschły bo chociaż nie pada to śnieg dalej leży... Odpowiedz Link