28.06.09, 14:23
Tak sobie przeważnie z rana rzucam monety, aby sprawdzić jak dzień pobiegnie, co się wydarzy w najbliższym czasie. Czasem nic się jednak ciekawszego nie dzieje i okazuje się, Księga pomija to milczeniem, a daje przepowiednię na najbliższe ważniejsze wydarzenie, w skali kilku dni, nie jednej doby. I tak pewnego ranka wylosowałam 18.2.3 na 23. łoj! rzekło mi się, ale nic więcej nie wymyśliłam. Pilnie przyglądałam się zdarzeniom tego dnia, lecz nic podobnego (nawet treść filmu w tv) się nie stało. I 3 później, w nocy nagle w mieszkaniu zapaliło się samo światło. Po chwili zaś swąd palących się kabli. Awaria staego przewodu elektrycznego. Cały boży następny dzień spędziłam bez prądu, w osamotnieniu 23. Dopiero kolejnego dnia udało się sprowadzić elektryka i zmienić przewody i puszki.
W Mawang 18 to butwiejąca gałąź. Sparciały kabel tym razem.
Pozdro
ES
Obserwuj wątek
    • transwizje Re: 18 na 23 30.06.09, 16:18
      czyli 18 na 23 awaria w domu i przerwa w prosperowaniu.
      23, obieranie ze skóry to dzielenie mięsem. Lodówka była w te upały najbadziej zagrożonym sprzętem, ale się udało. wielki owoc, w zamrażarce nie zdążył się rozmrozić jakimś cudem techniki.
      • jasnygrom Re: 18 na 23 13.07.09, 20:25
        :)
        18.2.3 / 23.0

18.2
        "(...) w nocy nagle w mieszkaniu zapaliło się samo światło. Po chwili zaś swąd
        palących się kabli. Awaria staego przewodu elektrycznego (...)"
        Na zewnątrz Góra - dom, pomieszczenie. Wewnątrz Wiatr - wahanie, przenikanie -
        prąd(?), cień, dym. Wiatr to Niebo z osłabioną (uszkodzoną) dolną (materia)
        linią. Uszkodzona jasność.

52.3
        "(...) Cały boży następny dzień spędziłam bez prądu, w osamotnieniu. (...)
        awaria w domu i przerwa w prosperowaniu. (...)"
        Na zewnątrz Góra - jw. Wewnątrz Góra - zatrzymanie prac, samotność.

23.0
        "(...) Dopiero kolejnego dnia udało się sprowadzić elektryka i zmienić przewody
        i puszki (...)"
        Na zewnątrz Góra - jw. Wewnątrz Ziemia - lud, praca. Praca elektryka usuwa
        awarię, urządzenia pracują.

"(...) Lodówka była w te upały najbadziej zagrożonym sprzętem, ale się udało.(...)"
        Na zewnątrz Góra - pomieszczenie, zamknięty pojemnik. Wewnątrz Ziemia - zimno,
        ciemno, zapasy. Lodówka ;)

wesołe pozdro :) ryx

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka