Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Vars-Risoul

IP: *.crowley.pl 08.03.04, 11:34
    Był ktoś? Jak tam jest? Słyszałem, że świetne trasy w lasach.
    Obserwuj wątek
      • Gość: andre Re: Vars-Risoul IP: 213.241.46.* 11.03.04, 12:57
        jadę tam w kresie 20-27 marca. czy ty również...?? też jestem ciekawy jak tam
        jest...

pozdro
        • Gość: RYH Re: Vars-Risoul IP: *.crowley.pl 11.03.04, 15:07
          Będę tam w tym samym okresie. Też jestem ciekawy, dlatego pytam.
          • Gość: andre Re: Vars-Risoul IP: 213.241.46.* 12.03.04, 16:14
            wybierasz się autokarem czy własnym transportem...?? ja jadę własnym...
            • Gość: RYH Re: Vars-Risoul IP: *.crowley.pl 15.03.04, 11:40
              Jadę autokarem.Snowboard czy narty?Na stroni internetowej na webcamach wszystko
              wygląda piknie. Śnieg, słońce itp.
              • Gość: PIE Re: Vars-Risoul IP: *.icpnet.pl 15.03.04, 14:59
                Tez tam jade w tym okresie:) Bedzie o.k. rok wczesniej tez tam bylem w tym
                okresie, Warunki super:)!!!!
                • Gość: RYH Re: Vars-Risoul IP: *.crowley.pl 16.03.04, 08:39
                  A jak trasy? Słyszałem, że można trochę pośmigać po lasach.
                  • Gość: PIE Re: Vars-Risoul IP: *.ae.poznan.pl 16.03.04, 12:21
                    Zgadza się, jednak większość tras jest w odsłoniętym terenie:)Za to te widoki:)
                    • Gość: RYH Re: Vars-Risoul IP: *.crowley.pl 16.03.04, 12:47
                      A jak jeżeli chodzi o sklepy, knajpy itp. Mówię tutaj o miejscowości Risoul.
                      • Gość: andre Re: Vars-Risoul IP: 213.241.46.* 18.03.04, 10:10
                        Witam!
                        Żeby jeszcze uściślić, ja jadę z biura "Espace Pologne"... na nartki. Tak jak
                        powiedziałem; jadę samochodem (będzie nas 4 osoby). Wyjeżdzamy w piątek po
                        południu z Wawy. Jesli jedziecie też z tego biura, to dobrze by było mieć ze
                        sobą jakiś kontakt. Szczególnie mi na tym zależy, bo gdybym się gdzieś
                        zgubił.. ;).
                        Nazywam się Adrzej a mój nr tel. 0505115665. Mam nadzieję, że spotkamy sie na
                        miejscu i wypijemy po browarku.
                        Ponoć ceny na miejscu są dosyć wysokie,orientujecie się może...??
                        pozdr.
      • diskordia Re: Vars-Risoul 31.03.04, 18:27
        ja wlasnie wczoraj wrocilem---pogoda wypas--ze 20 stopni( (kupcie solidnego
        blokera,tak z 50)..wszystko dziala---ale z jazda po lesie ,raczej trudno--bo
        trasy sa przygotowane,ale poza nimi wszystko zmarzniete i nie da sie
        jezdzic....ogolnie miejscowka fajna, ale nie warto tluc sie autobusem az tak
        daleko....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka