Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dolomity Tour - prosba o opinie

IP: 193.201.167.* 30.08.10, 09:40
    Jak w temacie (Dolomity Tour)- zastanawiam sie nad wyjazdem z nimi
    (przedszkole narciarskie, kurs dla dzieci itd.). Czy ktoś ma jakieś
    doświadczenia ?
    www.dolomity.com.pl
    Obserwuj wątek
      • Gość: kwiat Re: Dolomity Tour - prosba o opinie IP: 195.205.11.* 04.10.10, 14:14
        Byłem z nimi całą rodzina w zeszłym roku w Andalo. Pełna profeska. Nie korzystałem z ich szkółek , bo ich w tym okresie nie było. Ale włoskie szkółki są tam super , mój 6-cio latek był zachwycony. Dzieci nie muszą wcale znać języka. A Dolomity Tour mogę polecić z czystym sumieniem. Nawet cena. Zapłaciłem u nich mniej , niż wynajmowałbym ten sam apartament bezpośrednio u właścicieli.
        • Gość: warszawiak Re: Dolomity Tour - prosba o opinie IP: *.chello.pl 10.10.10, 01:00
          Całą ekipą byliśmy już kilka razy. I teraz tez sie wybieramy. Mamy nauczkę po innych polskich biurach, które zdzierają na czym sie da, a w tym jakoś spokojnie jest i żadnych wymyślnych kosztów dodatkowych. Uczciwi są, my sie jeszce na nich nie przejechaliśmy.
          • kaka73 Re: Dolomity Tour - prosba o opinie 11.10.10, 17:43
            Byliśmy w zeszłym roku z naszą trójką i znajomymi. Nasze młodsze dzieci były w szkółkach. Było super - jedynie w najmłodszej grupie wg mnie było za dużo dzieci i nie dawali sobie rady (mój syn był 4 latkiem) i wg informacji w kolejnych latach miały być tam mniejsze grupy. Córka prawie 6 latka jeździła już z instruktorką wyżej w górach i super zrobiła postępy - była zadowolona.Bylismy w hotelu. Za 3 dzieci i 2 dorosłych zapłaciliśmy z wyżywieniem 800 euro. . W tym roku już jest drożej. Byliśmy zadowoleni. Może jeszcze kiedyś skorzystamy z ich usług. Polecam.
            • Gość: Ciekawska Stenia Re: Dolomity Tour - prosba o opinie IP: 178.73.49.* 11.10.10, 21:19
              A w jakim hotelu byliście (może Andalo ???) i jak duże te grupy - w tym roku podają że mają być max. 10 osobowe a w najmłodszej na taką ilość dwóch instruktorów.
              • kaka73 Re: Dolomity Tour - prosba o opinie 12.10.10, 10:27
                Tak byliśmy w hotelu Andalo. W zeszłym roku też było 2 instruktorów (jeden niestety niefajny Włoch -podobno musieli go mieć aby móc korzystać z terenu na którym była szkółka ). Hotel w dobrym miejscu - na przeciwko wyciągów. 10 dzieci w najmłodszej szkółce wg mnie za dużo, W zeszłym roku jak byliśmy to dzieci beczały przez pierwsze dwa dni . Wiele dzieci jeszcze nie nadawało się na naukę.
              • Gość: cyprian Re: Dolomity Tour - prosba o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.13, 17:11
                Witam. Potrzebuję więcej informacji na temat organizatora jak i hotelu Andalo. Z góry dziękuję
                • daniel_torun Re: Dolomity Tour - prosba o opinie 25.09.13, 11:44
                  Co do Andalo to nie wiem - byliśmy z nimi w Falcade. Hotel był ok jak za takie pieniądze. Organizacyjnie ciężko mi powiedzieć, bo jechaliśmy swoim transportem wiec mało mieliśmy "styczności" Dziecko korzystało ze szkółki i na tym koniec . Szkółka ok. wg mnie troche za duże grupy. Wieczorami atrakcje dla dzieci zapewniał hotel. Jak mogę coś jeszcze pomóc to jestem do dyspozycji ;-)
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Cyprian Re: Dolomity Tour - prosba o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.13, 22:53
                    Dzięki za odpowiedź ja też jadę własnym transportem Pani poleca mi Andalo bo hotel jest przy samym wyciągu więc nie trzeba ruszać samochodu. Ja osobiście byłem już kilka razy w różnych rejonach włoch jednak do Andalo nie dotarłem. A może ktoś wybiera sie z nimi w tym roku i jest cichym obserwatorem tego forum. Dużo pytam bio to nasz pierwszy wyjazd na narty z dziećmi.
                    Pozdrawiam wszystkich narciarzy
                    • Gość: ola Re: Dolomity Tour - prosba o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.13, 12:09
                      Będzie sz zadowolony z Andalo to świetne miejsce dla rodzin z dziećmi. My jedziemy w lutym drugi raz.
                      • Gość: Cyprian Re: Dolomity Tour - prosba o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.13, 17:01
                        Witam wszystkich i dziękuję za podpowiedzi Zdecydowaliśmy że jedziemy z ta firmą ale do Pinzolo myślę że będzie ok. Tak czy inaczej zaliczka wpłacona więc w styczniu wyjazd
                        Pozdrawiam
                      • Gość: gu Re: Dolomity Tour - prosba o opinie IP: *.internetia.net.pl 17.11.13, 00:42
                        Andalo to kicha
                        jeden zjazd do ZJAZDU
                        praktycznie jedna trasa sprowadza całą górę w jedno miejsce -tłok i muldy niesamowite
                        lepsze jest Fasa, Fieme, i wszystko w pobliżu
                        nie polecam
                        Alpe Lucia jest lepsza
                  • Gość: obivankenobi Re: Dolomity Tour - prosba o opinie IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.13, 10:32
                    A jaką trasą jechałeś do falcade?
                    • daniel_torun Re: Dolomity Tour - prosba o opinie 21.11.13, 12:36
                      ja jechałem z Torunia - Gniezno - Berlin - Norymberga - Monachium - Rosenheim - Innsbruck - Bolzano - Zjazd ORA AUER - Cavalese - Predezzo - Moena - Falcade . Ktoś mi polecił . Można oczywiście przed Bolzano pojechać na SS241 -Vigo Di Fasaa - Moena. Bliżej o 30 km ale droga wydaje się górska. Tą drogą co napisałem jechałem w śnieżyce i jedynie między Moeną i Falcade było ciężko
                      • Gość: akoziel Re: Dolomity Tour - prosba o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.14, 09:34
                        Witam. Wybieramy się w cztery rodziny do hotelu San Giusto... czy mozesz mi powiedzieć jakie warunki na stokach... czy dużo ludzi.. dzięki za każdą informację ...
      • ehschool Re: Dolomity Tour - prosba o opinie 01.11.13, 21:16
        Gdyby ktoś szukał ciekawych wyjazdów rodzinnych to zapraszamy na EHschool, gdzie na pewno znajdziecie ciekawą ofertę dla siebie www.ehschool.pl/index.php/wyjazdy.html
        • Gość: gość Re: Dolomity Tour - prosba o opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.10.14, 17:02
          biuro super , szkólki super , jedynie Panie biurze jakies obrażone jak się prosi o kilka ofert do porównania
          • Gość: derek Re: Dolomity Tour - prosba o opinie IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.14, 23:03
            potwierdzam Panie jakby za kare pracowały, kilka dni czekałam na oferte . zadzwoniłem do otium - oferta odrazu i nawet fajna. szukamy przedszkola dla dzieci dla 1,5 r maluszka zeby został na 2 h , moze Wy tez coś polecicie. najlepiej przy stoku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka