Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto się wybiera do Stubaital lub Tignes?

10.11.10, 15:16
    Czy ktoś z Was ma zamiar tam być w ciągu najbliższych tygodni?

Mam bowiem prośbę:
    potrzebuję mapy ośrodków Espace Killy i Stubaier Gletscher.

Czy ktoś mógłby być na tyle miły i przywieźć mi po mapce ze swoich wojaży?
    Za przesyłkę oczywiście zapłacę:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: raf Re: Kto się wybiera do Stubaital lub Tignes? IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.10, 20:52
        rozumiem, że zależy ci na papierze. Napisz maila do wymienionych ośrodków - przyślą ci stertę informacji wraz z mapka :)
        • martabg Re: Kto się wybiera do Stubaital lub Tignes? 10.11.10, 21:26
          Tak, na papierze. No właśnie tak zrobiłam z Dolomitami i przysłali wszystko, prócz mapek:)

Chyba że rzeczywiście do nich napiszę a nie wypełnię formularz, może poskutkuje.

Tak czy inaczej dzięki!
          • Gość: raf Re: Kto się wybiera do Stubaital lub Tignes? IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.10, 23:33
            wypełnij formularz i dopisz - I WANT ski resort MAP :). Prawdę mówiąc co jak co ale mapki to zawsze dostawałem :)
            • skynews Re: 11.11.10, 01:09

mam taką mapkę z 2002 ale jest poprzecierana na zgięciach i jest mniejsza, mniej czytelna od
              tej poniżej:
              espace killy

zapisz na dysku i wydrukuj
              mapka ma 4000 x 2044 pikseli wiec nadaje się do wydruku nawet na formacie A3 albo zapisz zdjęcie na jakimś pen drive i idź do najbliższego copy shop - za parę pln wydrukują na papierze albo na foli - będziesz miała lepszą od oryginału...

tu gotowa do druku w pdf:
              espace killy

link do strony z mapkami:
              Espace Killy_Val DIsere_Tignes)

Enjoy it !
              • Gość: raf Re: IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.10, 01:13
                koleżanka chce papier a ty kombinujesz, ech....
                • skynews Re: 11.11.10, 02:30

"koleżanka chce papier a ty kombinujesz, ech...."

a jak sobie koleżanka wydrukuje to co będzie...papier czy na szkle malowane ?
                  a może uważasz że nie poradzi sobie ?
                  po to właśnie są mapy online żeby można było je w dowolnym formacie wydrukować a jak będzie na miejscu to i tak przy kupnie karnetu dostanie...lub tez i nie.

a tak w ogóle to za "I WANT ski resort MAP" można dostać...zbyt prymitywne
                  "Please" lub "Bitte" ma być na początku...np. "Please send me the ski map" lub "Bitte senden Sie mir Skigebietkarte"...
              • martabg Dzięki za linki 11.11.10, 18:36
                Jak nie będzie wyjścia, skorzystam.
                A pomysł z drukowaniem też dobry.

Dziękuję.
      • fredoo Re: Kto się wybiera do Stubaital lub Tignes? 11.11.10, 08:53
        Mam te mapki o ile dobrze pamietam. Hę....?
      • martabg Re: Kto się wybiera do Stubaital lub Tignes? 11.11.10, 15:04
        Bardzo dziękuję za odpowiedzi, jednakże chodzi mi o nowe mapki z tychże ośrodków, nie drukowane, nie używane. Stąd prośba do osób dopiero udających się w te tereny.
        • jabolkn Re: Kto się wybiera do Stubaital lub Tignes? 11.11.10, 17:56
          martabg napisała:

> chodzi mi o nowe mapki z tychże ośrodkó
          > w, nie drukowane, nie używane.

lubisz jeździć palcem po mapce ?
          • martabg Re: Kto się wybiera do Stubaital lub Tignes? 11.11.10, 18:30
            > lubisz jeździć palcem po mapce ?

Lubię jeździć palcami po różnych miejscach;P

Szykujemy koledze, który się wyprowadza, przyjęcie.
            Jako że był naszym kompanem w wojażach, chcemy zrobić mu mini wystawę.
            Do tego potrzebuję powiększone nasze wspólne zdjęcia a także mapy z ośrodków, w których kiedyś razem byliśmy. To wszystko wrzucone w ramy, z podpisami uczestników poszczególnych wypraw, zawiśnie najpierw w knajpie, później mamy nadzieję że u niego w domu.
            Dlatego potrzebuję oryginalnych i niezniszczonych map, czy to już odpowiedni powód?:)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka