Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

spody nart

IP: *.geonafta.jaslo.pl / *.gal.pl 15.04.04, 16:59
    Mam pytanie, moze się ono wydac banalne i glupie...ale nurtuje mnie juz od
    kilku miesiecy. Jestem poczatkujaca narciarka i nie wiem czy napisy lub
    jakies tam kolry na spodzie nart maja znaczenie czy nie. Lepsza jest narta z
    napisem czy poprostu "czysta"???
    Obserwuj wątek
      • skyddad Re: spody nart 15.04.04, 18:46
        Elu,
        Naprawde niema znaczenia,niektore firmy wykonywaly ten napis poprostu dla
        reklamy,w pewnych momentach jest on widoczny od dolu.Czesto zawodnicy po
        zakonczeniu podnosza noge aby ukazac co zwyciezylo,dzisiaj raczej sie narty
        zdejmuje i prezentuje razem z zawodnikiem po normalnej stronie.
        Pzdr.Skyddad
        • Gość: Ela15 Re: spody nart IP: *.geonafta.jaslo.pl / *.gal.pl 15.04.04, 19:51
          Dzieki za odpowiedz:) a tak w ogole to salomony warto kupic??? chodzi mi o ta
          firme
          pozdrawiam
          • skyddad Re: spody nart 15.04.04, 21:02
            Tak to firma z tradycjami. Najlepiej wybrac sie na taka gorke na ktorej
            wypozycza sie narty i testuje rozne marki i wybrac ta,ktora najbardziej
            odpowiada.Zawsze ten kto wypozycza udzieli pierwszej informacji od
            czegozaczynac itp.Pzdr.Skyddad
            P.S w Wloszech i Austri jest to praktykowane.Praktycznie najlepsza forma
            dopasowania sobie nart,a nie sluchania i zachwalania sprzedawcy ktory tylko
            chce opchnac towar.
            • Gość: Ela15 Re: spody nart IP: *.geonafta.jaslo.pl / *.gal.pl 15.04.04, 22:06
              no wlasnie, pierwsze narty na ktorych jezdzilam to salomony i na nich mi sie
              najlepiej jezdzilo, a testowalam juz kilka innych. Wiec jednak dobrego wyboru
              dokonalam:)
              txs wielkie
              pzdr
      • Gość: adam dla eli IP: *.wroclaw.mm.pl 28.04.04, 10:11
        czesc ela napisy czy tez bez napisow nie maja zadnego wplywu na jakosc narty,
        po prostu sa albo ich nie ma,
        pozdrawiam adam
        • Gość: ela15 Re: dla eli IP: *.geonafta.jaslo.pl / *.gal.pl 28.04.04, 23:48
          dzieki, wlasnie tu na forum sie o tym dowiedzialam:) Mam w koncu ten problem z
          glowy:)
          pzdr, Ela
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka