Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Residence Gaia / Mezzana

28.10.11, 12:48
    Jestem w przeddzień zabukowania noclegów w www.gaiaresidencehotel.it/en/appartamenti.html

Czy ktoś był tam może? Czy możecie polecić, ew. odradzić?

Obserwuj wątek
      • Gość: ktoś Re: Residence Gaia / Mezzana IP: *.ibd.gtsenergis.pl 31.10.11, 14:19
        Czy podobne apartamenty w podobnych cenach są w Val di Fassa ?
        • ortodox Re: Residence Gaia / Mezzana 31.10.11, 14:46
          Oczywiście, że są podobne.
          Z tym, że do wyciągów Marillevy z ap. w Val di Fasa jest zazwyczaj nieco dalej niż 500m ;)
          pozdro.
        • lukka74 Re: Residence Gaia / Mezzana 31.10.11, 15:10
          W VdF polecam Residence Saslench www.residencesaslench.com/ (cena nieco wyzsza)...

• Gość: ktoś Re: Residence Gaia / Mezzana IP: *.ibd.gtsenergis.pl 31.10.11, 17:30
            A znacie jakiś namiar na apartamenty w Fassie gdzie jest po polsku strona internetowa i w naszym języku można zarezerwować ?
      • lukka74 Re: Residence Gaia / Mezzana 15.02.12, 10:30
        Właśnie wróciłem z Gaia Residence. POLECAM.
      • darek0411 Re: Residence Gaia / Mezzana 30.01.17, 10:04
        Witam,
        Właśnie wybieram się w marcu do Residence Gaia / Mezzana mam pytanie odnośnie kosztów transportu własnym autem z Poznania oraz czy trzeba załatwić dodatkowe opłaty odnośnie przejazdu przez Niemcy, Austrię i Włochy. I czy pod koniec marca będzie jeszcze śnieg?
        • lukka74 Re: Residence Gaia / Mezzana 06.02.17, 16:45
          10 dniową winietkę na autostrady w Austrii kupisz w Niemczech na stacjach benzynowych (już w okolicach Monachium, albo i wcześniej). Resztę opłat (za przełęcze i autostrady we Włoszech płacisz na bramkach).
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka