kropunia 23.11.04, 18:51 czy ktos by mi mogl cos powiedziec na temat narty rossignol axium snow????? mam zamiar kupic nowy sprzet i nie wiem jaki... slabo jezdze bo to poczatki ale narty by sie przydaly:) dziekuje pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rubi Re: rossignol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 18:59 pozakatalogowe. pewnie widzialas gdzies w supermarkecie. popelina Odpowiedz Link Zgłoś
kropunia Re: rossignol 23.11.04, 19:06 no dokladnie w makro widzialam i dlatego sie pytam bo sie nie znam:( lepiej kupic jakies uzywane z austrii np????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rubi Re: rossignol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 19:58 nie kupuj teraz. bedziesz w austrii,pojezdzisz na róznych z wypozyczalni, wtedy wybierzesz , bedziesz wracac to przez slowacje .jest taka miejscowosc Liptpvski Jan niedaleko Liptovskiego Mikulaszu . tam u goscia kupisz narty z testów za grosze - katalogowe i najlepszej jakosci. to moja rada . ja bym tak zrobil.juz za 8000 Ksl kupisz narty z gornej połki po 10 -diowym tescie . sa ok pozdrówko Rubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rubi Re: rossignol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 20:07 Oczywiscie za te 8000 koron to juz dobre nartki z dobrymi sznurowkami.to ok.820- 850 zl.pozdrowko Rubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laetia Re: rossignol IP: *.chello.pl 23.11.04, 22:37 Rubi, a mozesz podac dokladnie namiary do tego goscia? Z gory dzieki. Ja sie zastanawiam nad Atomicami R...ale chyba perspektywa kupienia ich w Polsce za male pieniadze jest znikoma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rubi Re: rossignol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 20:57 a tak nawiasem polecam Rossignoll saphir Odpowiedz Link Zgłoś
kropunia Re: rossignol 23.11.04, 21:02 no wlasnie bo ja nie wiem:( jestem na etapie kupna typu narta uzywana do 800 zeta i w ogole nie wiem co i jak:)duzo ludzi mowi mi o atomic c9-18 czy cos takiego, a ja "durna" nic z tego nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rubi Re: rossignol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 21:28 C9.18 to damska narta z 2003 roku moja znajoma jezdzi na niej - jest ok ale ja dla kobiety wybrałbym Rossignol saphir i buciki do tego takze Saphiry .Bosko wyglada kobitka w takim zestawie i porzadny zestaw. Pozdrowko Rubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rubi Re: rossignol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 21:31 9 to w/g atomica okreslenie sztywnosci narty a 18 promien skretu.Kup 9.18 tylko szary kolor-jest damska a niebieski meska . Pozdrowko Rubi Odpowiedz Link Zgłoś