Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

[Warszawa] Sklep z odzieza narciarska.

24.02.05, 10:55

Witam.

Mam pytanie, gdzie najlepiej w W-wie wybrac
    sie na poszukiwanie odziezy narciarskiej?

Jako totalny amator zdecydowanie przedkladam cene
    nad jakoscia. ;-)

Z gory dziekuje za rady.

&
    Obserwuj wątek
      • Gość: charlie Re: [Warszawa] Sklep z odzieza narciarska. IP: 213.17.170.* 24.02.05, 13:15
        cześć,
        Mimo że pisze że przedkładasz cene nad jakoscią to radzę tej jakości dobrze się
        przyjrzeć. Ciuchy narciarskie kupujesz raz na dłuższy czas więc warto wydać na
        nie trochę pieniędzy. I pamiętaj czytaj metki !!! Czasami płaci sie naprawdę
        tylko za firme !
        Ze sklepów w Wwie polecam
        Skiteam - choć drogo , nawet bardzo czasami
        Możesz zajrzeć do MAKSSPORT w Arkadii
        I Przedewszystki sklep HORYZONT na Nowym Mieście niedaleko Szpitala MSW -
        super sklep , ceny przystepne i ciuchy bardzo w porzo :-) Polecam firme Jack
        Wolfskin - choc mało u nas znaną i chyba niezbyt popularną .
        pozdrawiam

Charlie

• Gość: kubagr do ater IP: *.CHP.EDU 24.02.05, 14:17
          ATER: podziel sie na forum twoimy wrazeniami z ostatniego polowania na ciuchy
          prosze. przyda sie wszystkim!!!!!!!!!!!!
          • Gość: ater Re: do ater IP: 80.72.37.* 24.02.05, 21:54
            przede wszystkim to polecam twoje wypowiedzi na temat odziezy narciarskiej w
            innych watkach. warto wiedziec o co pytac w sklepach i wtedy latwiej "wylowic"
            sprzedajacego ktory wie co proponuje.
            ski team to b. drogi sklep. placisz za firme.za niskie parametry tez drogo.
            sklep Maks jest lagodniejszy cenowo. fachowa obsluga i mila. odziez tez
            doskonala jakosciowo np north face. ale juz maly wybor we wszystkim. zwlaszcza
            w damskich ciuchach i w malych rozmiarach. meska odziez jest i wysokiej
            jakosci. mozna kupic tam wszystko co potrzebne od bielizny zaczynajac.
            to prawda ze lepiej wydac wiecej i miec dobra jakosc. trzeba pytac o wszystko
            co oddychalne. nie warto juz kupowac niczego innego. bielizna tez oddychalna.
            ja bielizna kupilam na gieldzie narciarskiej. sprawdzona. morgan artex.
            niestety trzeba duzo pochodzic po sklepach zeby kupic bo juz troche pozno. i to
            prawda tez ze nalezy czytac co na metkach. im wyzsze parametry tym lepiej.
            szkoda w sumie ze nie wiedzialam o sklepie Horyzont. moze tam bym kupila
            srodkowa warstwe tzn jakas bluze oddychalna oczywiscie. bo w Maksie byla dobrej
            jakosci north face ok 380zl ale moje corce nie podobala sie.
            • Gość: ater Re: do ater IP: 80.72.37.* 24.02.05, 22:10
              jeszcze jedno. jak weszlam na strone ARTERYX to juz wszystko w naszych sklepach
              przestalo mi sie podobac haaaaa.i ceny tez ciekawsze.
              • Gość: kubagr Re: do ater IP: *.CHP.EDU 24.02.05, 23:50
                odwalilas kupe dobrej roboty: na pewno wszyscy skorzystaja z twych rad
                a co do art teryx: to niesamowita kolekcja i jeszcze lepsza jakosc: i jedna z
                niewielu firm produkujaca doskonale wszystkie warstwy: base (bielizna) mid,
                oraz hard i soft shell
                • Gość: ater Re: do ater IP: 80.72.37.* 25.02.05, 00:50
                  a wlasnie. w tym Maksie widzialam to soft shell ale bez windstoper. firmy north
                  face. niesamowity material. inny niz na kurtkach. miekki taki. dziwilam sie jak
                  to moze byc ze zamiast kurtki wlasnie to, gdy jest -18stopni. bardzo fajny
                  ciuch. dobrze wykonany.
                  • Gość: Skyddad 'ski-ciuchy IP: *.fornfyndet.se 25.02.05, 18:32
                    Mam identyczny ale szwedzki EVEREST,to panie z polski dotykaly i powiedziasly
                    jak ten biedak musi marznac bylo tylko -16C oni byli po ubierani jak cebula ja
                    nic poza under i tej kurtki nic na sobie nie mialem a bylo tak milo i cieplo
                    ale nie za goraco nawet przy bardzo duzym wysilku.Ceny sa straszne tych
                    wyrobow,ale starczy na lat 8 minimum.Co najciekwasze maja zapore totalna dla
                    wody 20.000 jednostek.
                    Pzdr.Skyddad
                    • Gość: Colagen Re: 'ski-ciuchy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:03
                      Horny podaj adres posle Ci jakies moje stare ciuchy - jakosc beznadziejna
                      podarte ale za to cena ...... za darmoche
                    • Gość: ater Re: 'ski-ciuchy IP: 80.72.37.* 25.02.05, 19:39
                      te panie z polski mogly sie dziwic bo ten ciuch wyglada delikatnie. to fakt ze
                      ceny sa koszmarne ale jak ktos czesto smiga na nartach to chyba warto
                      inwestowac w doskonale ubranie. to tez komfort jazdy. i te parametry, jednostki
                      sa wazne. widzialam tez takie spodnie. i warto sluchac i pytac sie o wszystko
                      takich ludzi dla ktorych jazda na nartach jest wieeelka pasja.
                      • Gość: kubagr Re: 'ski-ciuchy IP: *.CHP.EDU 25.02.05, 20:49
                        musze sie przyznac ze dlugo mi zajelo zeby sie przelamac: do dzis woze w
                        plecaku hard shell.to jest mountain hardware z windstoper. kupilem to n a pocz
                        ostatniego sezonu ale dopiero w tym sezonie spedzilem caly tydzien w soft
                        shell. skydadd ma racje: jest to ok 3x bardziej oddychalne niz gore-tex, wiec
                        nie ma problemu z poceniem sie nawet jak jest cieplej.
                        • Gość: Skyddad. Re: 'ski-ciuchy IP: *.fornfyndet.se 25.02.05, 22:51
                          Kubagr,
                          wiesz one na dokladke maja regulowana wentylacje spodnie rowniez.Otwierasz
                          szyberki na bokach i przewiew jak cholera ale nie zawieje.To sa wlasnie ostanie
                          modele z Everesta,North Face,HH, Alaska i jeszcze pare innych kanadyjskich firm.
                          Inne jest ubranie do freeride inne do alpine,inne do country,One sa dopracowane
                          do najmnieszego szczegoly aby w krytycznych warunkach przezyc.Pzdr,Skyddad.
                        • Gość: ater Re: 'ski-ciuchy IP: 80.72.37.* 25.02.05, 22:59
                          hej kubagr. chcialam ci podziekowac za wszystkie podpowiedzi. dziekuje bardzo.
      • Gość: ian Re: [Warszawa] Sklep z odzieza narciarska. IP: *.net81-66-145.noos.fr 26.02.05, 11:51
        Gdzie mozna kupic oddychajace slipy i biustonosze ?
        A swoja droga czy aby warto robic zakupy w warszawskich sklepach,
        jak na moje oko porownujac niektore ceny ubran, w stacjach narciarskich w Alpach
        mozna miec to samo za ok 25 % taniej o wyborze nie wspominajac.
        Jezeli sie myle poprawcie mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka