Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Chopok, Donovaly, Cerna Hora?

03.11.05, 10:45
    Gdzie byscie pojechali?
    Obserwuj wątek
      • oleyu Re: Chopok, Donovaly, Cerna Hora? 03.11.05, 12:28
        byłem tylko z tych 3 na Cernej Horze. Mi osobiście trasy się tam nie podobają.
        Są zbyt wąskie (a ja lubie powykręcać zakrętów troche). A pozostałych 2 nie
        znam.
        • Gość: Colagen Re: Chopok, Donovaly, Cerna Hora? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 15:43
          Donovaly www.parksnow.sk/
        • Gość: charlie Re: Chopok, Donovaly, Cerna Hora? IP: 213.17.170.* 03.11.05, 16:52
          Byłem na Chopoku 4 lata temu było całkiem fajnie, choć nie polecam zabierania
          tam osób które dopiero uczą sie jeżdzić. Sporo tras w tym także trasy FIS.
          Jeśli chodzi o noclegi to najlepiej wykupić cos w neckermannie, ponieważ mją
          hotele niemalże na stoku. Prawie że wyjeżdzasz z dzwi hotelu na stok.
          Dużym minusem były bardzo oblodzone w górnej części stoku trasy (Niesteytyu
          wynikało to z zaniedbania)oraz tragiczny wręcz sprzęt którym wjeżdzasz na
          szczyt - tak było 4 lata temu, teraz zapewne sporo się poprawiło.
          pozdrawiam
          Chalie
      • maczores Re: Chopok, Donovaly, Cerna Hora? 04.11.05, 16:00
        Chopok - to prawie alpejska stacja- roznica poziomow 1000 m, duzo tras, spore
        mozliwosci jazdy poza trasami, duzo wyciagow, fakt ,ze troche starych i duzo
        ludzi czasami, czasem problemy ze sniegiem (kamienie). Kilka lat temu robilo to
        wrazenie.Polecam
        • Gość: Colagen Re: Chopok, Donovaly, Cerna Hora? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 17:37
          chopok, jasna to stare komunistyczne badziewie - Donovaly to przedsionek
          zachodnich osrodkow - pozdrowko
      • qmax Re: Chopok, Donovaly, Cerna Hora? 04.11.05, 23:03
        Ani Chopok ani Donovaly. Strata czasu i pozorne oszczędności. Może za parę lat
        się zmieni ale ja nie mam nerwów na komóchów. Dołóż tysiąc złotych weź żarcie w
        słoiki i jeź w Alpy,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka