Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Atomic SL9 z Allegro???

IP: *.atol.com.pl 28.11.05, 00:17
    Witam
    Bardzo prosze o odpowiedz dlaczego Atomic SL9 na Allegro kosztuje ok 1500zl
    podczas gdy w sklepie cena tej narty jest w granicach 2300zl?
    Czy na Allegro jest dokladnie taka sama narta jak w profesjonalnym sklepie?
    Pytam bo zamierzam kupic, a wiadomo nikt nie chce przeplacac. Z gory dzieki
    za odpowiedz.
    Obserwuj wątek
      • marek.przybylski Re: Atomic SL9 z Allegro??? 28.11.05, 00:32
        kupno przez internet zawsze wiaze sie z wiekszym ryzykiem - to raz. dwa - byc
        moze jest to zeszloroczna 9ka - a te byly wyprzedawane wlasnie za porownywalna
        cene. Jesli narta jest nowa, a sprzedawca ma odpowiednia ilosc pozytytwow a
        czesto asygnowany jest jakims sklepem czy serwisem, to nawet jesli jest to
        narta z ubieglorocznej kolekcji - warto. No chyba, ze ktos sie zaklina ze jest
        za te cene tegoroczna - wtedy zaczalbym weszyc - gdzie jest hak :)
        • Gość: KALI Re: Atomic SL9 z Allegro??? IP: *.atol.com.pl 28.11.05, 00:40
          Dzieki za odpowiedz. Pytam poniewaz zeszloroczne modele mialy troszke inna
          szate graficzna, a oferowana narta ma juz szate tegoroczna. Wiem, ze nic nie
          jest za darmo i taka roznica w cenie jest podejrzana. Mozliwe, ze sa to narty z
          jakimis wadami.
          • Gość: Kapibara Re: Atomic SL9 z Allegro??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 11:46
            Apropo Twojego pytania, ja ostatnio tez kupowalem Atomici SL9, z tym ze w
            sklepie i tez cena tych nart byla w granicach 2300zl, z tym ze pamietaj ze jest
            to cena sugerowana wiec nie wychodz z narta ze sklepu bez potargowania sie. Mi
            sie udalo zjechac z cena na poziom 1700zl, ztym ze oddawalem w rozliczeniu
            stare narty, za ktore dali mi 200zl. Rozwarzalem tez kupno przez internet, ale
            jak sam napisales, w pewnym sensie jest to ryzyko. Wybor nalezy do Ciebie.
            Pozdrawiam
      • Gość: beabike Re: Atomic SL9 z Allegro??? IP: *.dip.t-dialin.net 29.11.05, 17:12
        A te SL -ki za 1500 to razem z wiazaniami?-bo juz pare razy spotkalam sie z
        podobnie niska cena za nartki ,ale byly bez wiazan.A jezeli to model z zeszlego
        raoku z wiazaniami to moga tyle kosztowac.
        • Gość: KALI Re: Atomic SL9 z Allegro??? IP: *.atol.com.pl 29.11.05, 17:15
          To model tegoroczny z wiazaniami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka