Gość: Grzechu IP: *.zep.com.pl 27.01.06, 11:45 Czesc, wybieram sie do Szczyrku na 5 dni i mam pytanie, czy ktoś z Was moglby polecic jakas sprawdzona kwaterke. Poza cena jestem ciekaw jak wyglada sprawa z wypozyczaniem sprzetu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bacia Re: Szczyrk - kwatery IP: 87.207.212.* 04.02.06, 14:25 Witam ja również wybieram się do Szczyrku 10-12.02 czy może mi ktoś polecić fajne niedrogie kwatery-sprawdzone, bez wyżywienia? dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furino Re: Szczyrk - kwatery IP: 213.227.78.* 06.02.06, 10:11 Ja zawsze jeżdżę do państwa Zychów. Tuż przy dolnej stacji kolejki na Skrzyczne. Jest tam bardzo fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Szczyrk - kwatery IP: 195.117.99.* 06.02.06, 10:33 Witam! Ja jadę do Szczyrku 10-14 II i też szukam noclegu. Mam pytanie: czy ktoś nocował w tych miejscach: - "WILLA JĘDRUŚ" NA STAREJ ŁĄCE - Pokoje Gościnne Stary Dom bEdę wdzięczna za opinie Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rados Re: Szczyrk - kwatery IP: *.bellona.pl 07.02.06, 16:59 hej misia! chyba razem tam jedziemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixPlus Re: Szczyrk - kwatery IP: 62.89.76.* 07.02.06, 19:06 odradzam orle gniazdo. pol hotelu jest wyremontowane - i ta polowa jest do zaakceptowania, ale druga polowa to gleboki prl i malo przyjemnie. poza tym daleko do centrum szczyrku i jak ktos planuje uniezaleznic sie od samochodu a wieczorem pospacerowac po knajpkach to bedzie mial jakies 3km z gorki (powrot pod gorke). co do sprzetu - deska na dobe 25/ deska z butami 35. narty 20/ buty narciarskie 15. ceny wszedzie takie same.. przy wypozyczeniach na dluzej niz dobe mozna dogadac sie i uzyskac rabat. pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacia14 Re: Szczyrk - kwatery IP: 87.207.212.* 08.02.06, 10:47 od zeszłego czwartku próbowałammwynajać coś w Szczyrku-wszystko zajęte. Trafiłam na jedyną wolna kwaterę przy ul. Willowej ciekawe, co tam mnie czeka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacia Re: Szczyrk - kwatery IP: 195.14.11.* 13.02.06, 13:56 no i zastałam!!!bród, pleśń, stęchlizna. brak ciepłej wody-czasem płynęło coś letniego z kranu... zimno, meble połamane-szooook nie polecam willowej 6. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Szczyrk - kwatery IP: *.play-internet.pl 21.08.15, 15:22 Polecam Meta-hotel w Szczyrku Music Club z muzyką na żywo, Grill Bar z daniami regionalnymi, restauracje z przepięknym widokiem na Skrzyczne, można sobie wynająć jacuzzi poza godzinami otwarcia z lampką wina- świetna sprawa, profesjonalny salon kosmetyczny Dr Irena Eris Beauty Partner, oraz Sala Kominkowa z szerokim wyborem win z całego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filomena Re: Szczyrk - kwatery IP: *.66.77.83.cust.bluewin.ch 15.02.06, 14:06 A jak jest teraz z noclegami na Jaworzynie i w Schronisku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleee Re: Szczyrk - kwatery IP: 62.148.93.* 22.02.06, 08:56 A może ktos coś wie o pensjonacie "Przy stoku" ul. Cicha 25 w Szczyrku? Ja wybieram sie w przyszły weekend i naprawdę nie wiem co tam zastanę bo nigdzie nie ma zdjęc z tamtego pensjonatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Szczyrk - kwatery IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.06, 13:01 Polecam pensjonat Sasanka. Miła atmosfera, bardzo blisko stacji Czyrna (2 minuty piechotą do stoku). Pensjonat schludny, oczywiście bez żadnych luksusów, ale całkiem przyjemny. Cena za noc 50zł bez wyzywienia, ale istnieje możliwość wykupienia śniadania w cenie 15zł i obiadokolacji (nie wiem, za ile...) www.sasanka.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś