Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

caloroczny stok

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.06.06, 23:10
    czy caloroczny stok w Wawie - Szczeliwice dziala? czy mozna tam teraz jezdzic
    na nartach?
    Obserwuj wątek
      • Gość: tga Re: caloroczny stok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 15:31
        zadzwoń, zapytaj, dawno tam nie byłem a z tego co słyszałem mieli kłopoty
        (finansowe?) i nie działają...

Całoroczny stok narciarski "Szczęśliwice", ul. Drawska 22
        tel. (+48 22) 824 09 50, 22 824 09 61, 22 823 86 75
      • Gość: ARP007 Re: caloroczny stok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 20:31
        zima byl zamkniety, to co tu mowic o lecie...

pozdrawiam,
      • Gość: Leon Re: caloroczny stok IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.06, 22:23
        to mozna gdzies latem jezdzic na nartach w Wawie?
        • Gość: aga Re: caloroczny stok IP: *.adsl.highway.telekom.at 11.06.06, 23:26
          z pewnoscia caly rok mozna pojezdzic na Hintertuxie, dzisiaj korzystalam w
          pelni w urokow tego wspanialego lodowca.....sniegu opor, wyratrakowane traski
          wrecz prosily sie o zjechanie z nich...
          wiec moze czas na maly urlopik w Alpach???

pozdrawiam z Zillertalu
          aga
          • o_andrzej Re: caloroczny stok 12.06.06, 11:31
            > z pewnoscia caly rok mozna pojezdzic na Hintertuxie, dzisiaj korzystalam w
            > pelni w urokow tego wspanialego lodowca.....sniegu opor, wyratrakowane traski
            > wrecz prosily sie o zjechanie z nich...
            > wiec moze czas na maly urlopik w Alpach???

Tak, ale w marcu 2007. Jak dozyje. :) Moze w przyszlym roku lepiej pojdzie.
            Pomimo wielkiej narciarskiej pasji, jakos mi narty nie pasuja do tej pory roku.
            A przede wszystkim mozna chodzic po gorach i jezdzic na rowerze, nawet w
            Zillertalu. Domyslam sie, ze w sezonie letnim w Zilletalu kwitnie zycie turystyczne.
        • Gość: Leon Re: caloroczny stok IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.06.06, 18:48
          marza mi sie narty ale bez sniegu :)
          • Gość: tga Re: caloroczny stok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 19:49
            to może nartorolki...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=380&w=41766251&a=41778126
            • Gość: Wojtekk100 Re: caloroczny stok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 14:52
              Proponuje grasski. Jeszcze nie próbowałem, ale podobno wrażenie jest podobne jak
              na nartach. www.grasski.pl
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka