Gość: krystian IP: *.dzi.vectranet.pl 11.11.06, 20:11 Czy wzorem ubieglego sezonu popogodujesz troche na forum ?Warunki w Dolomitach, Alpach austriackich.Myśle,że wiele osób na to czeka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staruch5 Re: Do Starucha 11.11.06, 22:59 nie pdopuszczaj mnie, moge. ale to troche blogowaty watek by byl. waham sie... Moze sie zdecyduje. Zawsze, jak sie komus nie podoba, moze nie czytac. Prawdaz? A propos pogody. dzius bylem na krotkiej wycieczce nad Morzem Polnocnym (Jutlandia Ejsberg). Ladnie bylo. pogoda tragiczna. Przechodzily 2 fronty w ciagu dzisiejszego dnia. Spore zlewy i burza z piorunami! czegos takiego nigdy w zyciu nie widzialem w listopadzie. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystian Re: Do Starucha IP: *.dzi.vectranet.pl 11.11.06, 23:46 Nie daj się prosić :-). Załóż nowy wątek wzorem poprzedniego sezonu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: Do Starucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:18 Popieram zawsze chetnie czytam o pogodzie, czy to przed czy po wyjezdzie na narty. Pozdro Mal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serec Re: Do Starucha IP: *.jmdi.pl 13.11.06, 19:26 Myślę że Staruch nie da się za długo prosić. Ze swojej strony mogę obiecać wsparcie a może i czasami polemika się wywiąże? Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: Do Starucha 13.11.06, 19:54 pewnie sie skusze, ale o czym tu na razie pisac? O wysokosci trawy? Na razie praktycznie sniegu nie ma. Widac tylko, jak snieza sztucznie. Cos moze bedzie na sobote. jak sie bedzie szykowal porzadny snieg, to moze zaczne. pozdrawiam stesknionych Czytelnikow. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1krystian Re: Do Starucha 13.11.06, 22:31 Nic ,tylko czekać na pierwsze większe opady i Twoje komentarze Staruch.Pozdrawiam Krystian Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: Do Starucha 15.11.06, 12:07 na razie nic nie widac. Izoterma 0C wysoko, nawet na 3000 m npm. bardzo slabe opady sniegu/deszczu. Moze w weekend cos wiecej? Na razie kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: Do Starucha 16.11.06, 22:07 nadal kiepsko. Leciutkioe proszenie w piatek i sobote ale izoterma )c wysoko. Ma byc opad sroda/czwartek, ale to za daleko. na razie kiepsciutko. Odpowiedz Link Zgłoś