Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

__słowacja__

15.11.06, 23:31
    witam wszystkich :) mam prośbę, otóż szukam miejsca do jazdy na nartach gdzieś na słowacji, podobno tam są lepsze warunki niż u
    nas, dodam że mimo że nauczyłem się jeździć dopiero w zeszłym roku to "coś" potrafię i w związku z tym szukam tras dłuuugich i
    niezbyt stromych /niebieskich, zielonych/.Może są osoby które jeżdzą w tamte rejony i mogą polecić jakieś miejsce? jestem otwarty
    na każdą korespondencję, pozdrawiam
    P.S. poszukałem, poczytałem i nie wiem na co się zdecydować: Chopok, Donovaly, Ruzomberok czy Velka Raca ??? wiem ze kazde ma za i przeciw ale kazda wypowiedz mile widziana, z gory dziekuje
    Obserwuj wątek
      • Gość: kuza Re: __słowacja__ IP: *.abcdata.pl 16.11.06, 09:22
        heja, z tych miejsc które wymieniasz najbardziej pasuje Donovaly, ten ośrodek
        składa sie głownie z niebieskich tras, na VR jest własciwie jedna długa
        niebieska i jest ona zatłoczona, natomiast pojechac na Chopok i jeżdzic po
        niebieskich jest troche bez sensu, chociaz z drugiej strony ja w swoim 2
        sezonie juz tam śmigałem i to nie tylko po niebieskich ;)), Ruzemberoka nie
        znam, ale z tego co sie orientuje to tam sa głownie trudniejsze trasy, pozdro
        • ronnievanzant Re: __słowacja__ 16.11.06, 09:43
          dzieki, no i juz powoli co nieco zaczynam wiedziec :)
          • arwena Re: __słowacja__ 16.11.06, 09:48
            wrzuc w forumowa wyszukiwarke nazwy tych osrodkow - byly juz opisywane

ja jezdzilam na VR i rzeczywiscie - takich bardzo poczatkujacych moze
            stresowac, do dyspozycji niewiele niebieskich tras (czesc jest dosc niewygodnie
            polaczona, trzeba zjechac ostrym kawalkiem czerwonej trasy, co daje troche
            adrenaliny ;-)
            • ronnievanzant Re: __słowacja__ 16.11.06, 16:55
              juz szukalem w wyszkiwarce i teraz juz wiem ze wybiore VR, Rum, Dolo lub
              Chopok, teraz zbieram opinie o tych miejscach bo niewiele tam wyczytalem od
              uzytkownikow, pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka