Gość: noa IP: *.bulldogdsl.com 10.12.06, 20:52 Czy ktos moze pamieta jak sie nazywa hotel przy dolnej stacji wyciagow na Kitzsteinhorn? Zapomnialam i jakos nie moge go wygooglowac :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jurek M Re: hotel u stop Kitzsteinhorn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 21:10 Nie ma tam zadnego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noa Re: hotel u stop Kitzsteinhorn IP: *.bulldogdsl.com 10.12.06, 21:14 Jak to nie ma?! Bylam tam z 5x i zawsze byl, moze nie nazywa sie hotel tylko pensjonat, nie jestem pewna... Jest dokladnie przy dolnej stacji wyciagow, tam gdzie sa pierwsze parkingi najblizej lodowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek M Re: hotel u stop Kitzsteinhorn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 21:36 Bylem na Kicusiu kilkakrotnie,ostatnio 14 lipca tego roku i nie widzialem zadnego hotelu czy pensjonatu przy parkingach,jedynie bufet przy dolnej stacji gletscerjeta i mauzoleum ofiar pozaru kreta z 20001 przy srebrnej gondolce.Najblizszy gasthof widzialem 2-3 km wczesniej naprzeciw jeziorka przy wawozie Kitzlochklamm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noa Re: hotel u stop Kitzsteinhorn IP: *.bulldogdsl.com 10.12.06, 22:48 Masz racje! Mysle o tym hotelu od kilku dni i dopiero teraz mnie olsnilo, ze mysle o Kitku a widze hotel u stop Hintertuxa! Dziekuje pieknie za wskazowke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek M Re: hotel u stop Kitzsteinhorn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 11:43 No,ulzylo mi,bo juz myslalem,ze sie ze wzrokiem pogorszylo u mnie i konieczna bedzie wizyta u okulisty:),a na Tuxie rzeczywiscie jest hotel i to chyba nie jedyny,ale dokladnie nie pamietam,bo bylem tam tylko raz na 1 dzien i powiedzialem sobie - nigdy wiecej mnie tam nie zobacza.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etna Re: hotel u stop Kitzsteinhorn IP: 83.238.174.* 11.12.06, 20:01 Czemu nie podobał ci sie tux? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek M Re: hotel u stop Kitzsteinhorn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 22:33 Bylem co prawda latem,wszystko plynelo,a o tej samej porze w Soelden piekny,super przygotowany sniezek,a tu po godzinie nie dalo sie jezdzic.Chodzily tylko orczyki,czego nie lubie,3/4 czerwonej trasy bylo zajete dla trenujacych ekip,dla reszty zostawiono zjazd o szerokosci 5-10 m,gdzie po godzinie byly takie muldy,ze odechciewalo sie szusowac.Poza tym plaskie trasy szczegolnie w koncowych odcinkach,trzeba bylo podchodzic do wyciagow "po drugiej stronie".Moze zima jest lepiej,ale mnie tak zrazil ten lodowiec,podobnie jak kaunertal,ze powiedzialem - nie.Z lodowcow wole Stubai,Pitztal,Moelltal,Soelden lub Kitzsteinhorn(w tej wlasnie kolejnosci)a najlepsze i tak jest Saalbach... Odpowiedz Link Zgłoś