Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Urazy stawu kolanowego

24.01.07, 01:45
    A co to jest kiedy kolana skrzypią przy prostowaniu jak stare drzwi ? ;)
    Chcę wiedzieć bo właśnie wybieram sie na narty ;)
    Obserwuj wątek
      • Gość: pawel Re: Urazy stawu kolanowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 15:38
        mozliwe ze ci brakuje wapnia, albo jakis witaminy
        • ewangelizator_carvingu Re: Urazy stawu kolanowego 19.11.07, 16:38
          jedz duzo żelatyny: galaretki owocowe, galaretę itp.
          mi pomaga ;)
          na pewno Ci nie zaszkodzi ;)

pozdro
          ec
          • skyddad Re: Urazy stawu kolanowego 19.11.07, 21:27
            Starta lekotka i brak smarowania.Starosc nie radosc.jak byles ciut mlodzsy i
            bole sie dopiero zaczely to nalezalo masowac pod kolanami kolo 3cm wokol calej
            nogi dookola.tam zbiera sie kwas mlekowy i on daje efekty boli tak jakby staw
            wysiadal a to wystarczy tylko rozmasowac.dzieje sie dlatego ze im starsi
            jestesmy serce jest mniej wydolne zle sie odzywiamy no i uzywki brak ruchu i nie
            usuwa odrazu kwasu mlekowego ktory wlasnie zatrzymuje sie przed kolanem.Po
            masazu bol odchodzi i znowu jestesmy chojrakami gotowymi leciec na stok.
            Galaratke faktycznie pomaga widac ulatwia sie przeslizniecie tego kwasu wokol
            kolana.(tak mi sie wydaje).Gdyby ludzie wiecej dbali o swoje cialo i chodzili na
            masaze,nie tylko sport daje te produkcje kwasu mlekowego ale rowniez praca
            siedzaca przy kompie, stress w pracy,przepracowanie przemeczenie brak wypoczynku
            nerwowa sytuacja w domu aw pracy,brak pieniedzy do pierwszego to wszystko sie
            sklada na pogorszone krazenie i wydalanie roznych trucizn z organizmu,ktore
            w efekcie daja symptomy wielu chorob ale lekaze tyklko czekaja na takich
            deliwentow i ciagna z nich az piszczy do szybkiej grobowej deski.
            Jak sie ustrzec przed tym problemem,pojsc do masazysty zawodowego obserwowac jak
            on masuje,zawsze zaczyna od krzyza i jedzie do gory.Tam pod lopatkami i nawet na
            lopatakch zbiera sie kwas ,mlekowy trzeba jego przez punktowe
            naciskanie(cholerny bol) usunac czyli pchnac do prawie szyji.mamy problemy z
            bolami kolan jak powiedzialem zaczac od stopy i poprzez pod kolanem pchac do
            gory.Dwa razy w tygodniu i zobaczycie odzyjecie.Maz niech robi zonie i vice
            versa. Chlopak dziewczynie i odwrotnie. Ale trzeba najpierw skosztowac u
            zawodowego masazysty.
            kwas mlekowy daje wiele symptomow nawet depresji,chorob serca,podwyzszonego
            cisnienia a wkoncu paralizu nawet twarzy.
            Nie jestem lekarzem ani nie studiowalem medycyny ale sie interesuje tym
            problemem i dawno uchwycilem to usiebie i moze dlatego jestem zdrowy i dalej na
            nartach jezdze no choc od stycznia juz na emeryturce.Glowa dop gory to zaden
            problem tylkozaczac masaze jak najwczesniej.osobiscie masujezonre i moje dzieci
            i ktorzy sa doroslymi ludzmi i wpadaja do taty raz w tygodniu i tylko partie
            krzyzowe,glownie od siedzenia przy kompie praca studia itp.Czasami znajomych
            tylko wtedy jak piszcza ze sie zle czuja i co wszyscy ozdrawiaja i zaczynaja to
            wprowadzac u siebie w domach.
            Pzdr.Sky.
            P.S pomoc trzeba cialu w usuwaniu roznych toksyn.interesuje sie medycyna
            chinska.Praktycznie w naturze znajduja sie wszystkie ziola i jarzyny ktore sluza
            na cos.lekarstwa chemicznego nie trzeba nigdy uzywac jak sie nie doprowadzimy do
            stanu kiedy zaczynamy wspomagac finansowao kolosy farmaceutryczne i koncermny
            chemiczne oni tylko czekaja na takich frajerow.
            Zyc czysto higienicznie,uzywac raczej jednej kobiety,to samo kobieta jednego
            mezczyzny.Mezczyzna stosowac sex chinski,zachowamy mlodosc io harmionie zycia i
            radosc nawet niepowodzenie nie wyprowadzi Ciebie z rownowagi.Pomagac innym
            cieszyc sie zyciem dzielic sie tym co mamy w rozsadnych proporcjach ma sie
            rozumiec.Wyrzucic z charakteru zazdrosc,pyche imponowanie,zyc uczciwie. To
            wszystko spowoduje ze stajesz sie zwiazany z natura i zyjesz wdlug jej praw.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka