Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ja chcę w sobote na narty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 13:16
    gdzie mam jechać. Z Kraka oczywiście :)))
    Może być jazda nocna, Kasina już była. Czy Lubomierz ma oświetlenie, no i dośc
    sniegu?
    Obserwuj wątek
      • Gość: o_andrzej Re: ja chcę w sobote na narty IP: *.cyf-kr.edu.pl 14.02.07, 16:32
        > gdzie mam jechać. Z Kraka oczywiście :)))
        > Może być jazda nocna, Kasina już była. Czy Lubomierz ma oświetlenie, no i dośc
        > sniegu?

Lubomierz nie ma oswietlenia, a i ze sniegiem zaczyna byc krucho. Kasina juz
        stoi. Niewesolo. Na pewno mozesz probowac jechac na Slowacje z Antalkiem lub
        Atirem (znasz ten ostatni, ma siedzibe na Dlugiej?). Z Atirem bylem 2 tygodnie
        temu na Kubinskiej Holi, wlasnie w sobote. Tam warunki na pewno sa dobre, bo
        sniegu co niemiara. Ja myslalem o wyskoku do Lubomierza, ale w niedziele.
        Patrzac jednak na to, co sie dzieje pozostaja cieple kapcie i przypiecek. :)
        • Gość: web Re: ja chcę w sobote na narty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 17:29
          znam dobrze BP, bo to moja branża :))) Myślalam o własnym aucie, ale tak daleko
          nie chce mi sie kręcic kółkiem. Autokarem to strasznie wczesnie się wyjeżdża, a
          ja nieznośne dzieciska zamierzam zabrać.
          A w okolicach Rabki jest jeszcze śnieg? jakies Spytkowice, albo i co innego?
          • Gość: web Re: ja chcę w sobote na narty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 17:39
            w Spytkowicach jest śnieg, pada deszcz :( Ale może przerodzi się w snieg.
            Czy ktos coś wie o Orawce? Albo Zawoi?
            Do diaska mam /chyba/ wolną sobotę, a tu snieg spływa :(
            • Gość: o_andrzej Re: ja chcę w sobote na narty IP: *.cyf-kr.edu.pl 14.02.07, 17:41
              Z tego wszystkiego Lubomierz wydaje sie najlepszy. I dosc blisko. Na sobote
              zapowiadaja mrozik i sloneczko.
              • Gość: web Re: ja chcę w sobote na narty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 18:01
                Na stronie Lubomierza podaja godziny otwarcia do 21 szej. Są też zdjęcia z
                oświetlonego stoku. To może istnieje tzw jazda nocna?
                Mi by pasowało dojechac tam na 16stą i pokręcić się do 21szej
                • Gość: o_andrzej Re: ja chcę w sobote na narty IP: *.cyf-kr.edu.pl 14.02.07, 18:16
                  > Na stronie Lubomierza podaja godziny otwarcia do 21 szej. Są też zdjęcia z
                  > oświetlonego stoku. To może istnieje tzw jazda nocna?
                  > Mi by pasowało dojechac tam na 16stą i pokręcić się do 21szej

Czyli sie pomylilem. Moze dlatego, ze mnie jazda wieczorna nie kreci.
                  Faktycznie, z ich strony wynika, ze maja i sztuczne nasniezanie i oswietlenie.
                  Jedno jest pewne, ze wciaz dziala tam orczyk, a nie krzeslo.

Nie wiem co Ci doradzic? Lubomierz, ze wszystkich pobliskich Krakowowi stoczkow
                  ma teoretycznie najlepsze warunki sniezne. Jeszcze Bialka Ci zostaje, ale tam z
                  jednym wyjatkiem, jest plasko.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka