Gość: web IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 13:16 gdzie mam jechać. Z Kraka oczywiście :))) Może być jazda nocna, Kasina już była. Czy Lubomierz ma oświetlenie, no i dośc sniegu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: o_andrzej Re: ja chcę w sobote na narty IP: *.cyf-kr.edu.pl 14.02.07, 16:32 > gdzie mam jechać. Z Kraka oczywiście :))) > Może być jazda nocna, Kasina już była. Czy Lubomierz ma oświetlenie, no i dośc > sniegu? Lubomierz nie ma oswietlenia, a i ze sniegiem zaczyna byc krucho. Kasina juz stoi. Niewesolo. Na pewno mozesz probowac jechac na Slowacje z Antalkiem lub Atirem (znasz ten ostatni, ma siedzibe na Dlugiej?). Z Atirem bylem 2 tygodnie temu na Kubinskiej Holi, wlasnie w sobote. Tam warunki na pewno sa dobre, bo sniegu co niemiara. Ja myslalem o wyskoku do Lubomierza, ale w niedziele. Patrzac jednak na to, co sie dzieje pozostaja cieple kapcie i przypiecek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: ja chcę w sobote na narty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 17:29 znam dobrze BP, bo to moja branża :))) Myślalam o własnym aucie, ale tak daleko nie chce mi sie kręcic kółkiem. Autokarem to strasznie wczesnie się wyjeżdża, a ja nieznośne dzieciska zamierzam zabrać. A w okolicach Rabki jest jeszcze śnieg? jakies Spytkowice, albo i co innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: ja chcę w sobote na narty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 17:39 w Spytkowicach jest śnieg, pada deszcz :( Ale może przerodzi się w snieg. Czy ktos coś wie o Orawce? Albo Zawoi? Do diaska mam /chyba/ wolną sobotę, a tu snieg spływa :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_andrzej Re: ja chcę w sobote na narty IP: *.cyf-kr.edu.pl 14.02.07, 17:41 Z tego wszystkiego Lubomierz wydaje sie najlepszy. I dosc blisko. Na sobote zapowiadaja mrozik i sloneczko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: ja chcę w sobote na narty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 18:01 Na stronie Lubomierza podaja godziny otwarcia do 21 szej. Są też zdjęcia z oświetlonego stoku. To może istnieje tzw jazda nocna? Mi by pasowało dojechac tam na 16stą i pokręcić się do 21szej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_andrzej Re: ja chcę w sobote na narty IP: *.cyf-kr.edu.pl 14.02.07, 18:16 > Na stronie Lubomierza podaja godziny otwarcia do 21 szej. Są też zdjęcia z > oświetlonego stoku. To może istnieje tzw jazda nocna? > Mi by pasowało dojechac tam na 16stą i pokręcić się do 21szej Czyli sie pomylilem. Moze dlatego, ze mnie jazda wieczorna nie kreci. Faktycznie, z ich strony wynika, ze maja i sztuczne nasniezanie i oswietlenie. Jedno jest pewne, ze wciaz dziala tam orczyk, a nie krzeslo. Nie wiem co Ci doradzic? Lubomierz, ze wszystkich pobliskich Krakowowi stoczkow ma teoretycznie najlepsze warunki sniezne. Jeszcze Bialka Ci zostaje, ale tam z jednym wyjatkiem, jest plasko. Odpowiedz Link Zgłoś