Gość: michal IP: *.waldex.net 01.03.07, 09:50 Witam, Wybieram się w oklicach 14/15 maja na lodowiec TUX. Szukam namiarów na jakieś pensionaty, gasthofy, itp. Może moglibyście coś polecić (www, e-mail, telefon)? z góry dziękuje za namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przyjaciel Stefana Re: Nocleg w Hintertux IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 13:26 Witam, Zazdroszczę wyjazdu trochę... co do pytania to mogę polecić Gasthaus Windegg : urlaub.at/urlaub/7778.htm Byłem tam we wrześniu zeszłego roku. Płaciłem 25 e/os ze śniadaniem. Bardzo miłe warunki, przepiękny widok na dolinę i lodowiec i bardzo sympatyczni właściciele. Z centrum wioski wjazd na prawo i ostro pod górę...Na prawdę polecam. Na mail mogę podesłać zdjęcia. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Nocleg w Hintertux IP: 57.90.33.* 01.03.07, 16:32 Sprawdź te stronę, życzliwi ludzie Dominik i Aga na pewno pomogą. pozdrawiam Przemek www.zillertalinfo.pl/baza_noclegowa/finkenberg_tux_kwatery.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Nocleg w Hintertux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 22:39 sprawdź poniższe adresy, w obu miejscach nocowałem: www.willeiter.at/ w samym Hintertuxie! ca 27 EUR/osoba (BB) www.ferienhof-oblasser.at/ w Mayrfofen ca 30 EUR/osoba (BB) i oczywiście www.zillertalinfo.pl Aga i Dominik pomogą - bardzo sympatyczni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Nocleg w Hintertux IP: *.ceti.pl 02.03.07, 00:04 polecam wspomniany wyzej Gasthof Oblasser. Bylismy tam w lecie, gdy zachcialo nam sie pojezdzic na Tuxie w lipcu (piekna przygoda, gdy na dole plus 30, a na gorze 0 i idealny snieg), sympatycznie i rodzinnie, placilismy wtedy po 24 euro. Odpowiedz Link Zgłoś