oliwkaa23 06.12.07, 10:44 Wlasnie wykupilam wyjazd do Fugen ze snowtrex'em (od 12 stycznia. Jakies rady? Gdzie warto jezdzic/ czego sie spodziewac do 3,5-gwiazdowym pensjonacie? Pozdrawiam, O. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skyddad Re: Fugen z snowtrex 06.12.07, 10:54 Witaj, Fugen to bedziesz jezdzic na Spiljoch lub Hohfugen albo w calej dolinie Zillertal,ale dosc daleko.Bardzo spokojnie i milo.Fugen jest atrakcyjny ze wzgledu na niskie ceny.Tym sposobem chca odciagnac narciarzy od bardziej atrakcyjnych gorek. Bedziesz zadowolona.Tam niema sie czego wystrzegac. 3.5 gwiazdki all inclusive to bedziesz miala wesolo. Pzdr.Sky. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Fugen z snowtrex IP: 212.127.66.* 06.12.07, 11:26 Bylam 3 razy w Fugen w tym samym 3-gwiazdkowym pensjonacie. Warunki, jedzenie - super. Na stoki najblizej na Spieljoch - przyjemnie.Kawalek dalej ale znacznei wiecej tras jest na Arenie. TO samo Hochzillertal. Jak dla mnie na Tux i Hochfugen troche za daleko i tam jezdizlam po 1 dniu (Hochfugen - droga kreta i dopadla mnie choroba lokomocyjna, Tux - najdalej). Moje ulubione miejsca to Arena i Hochzillertal. Ale masz do wyboru jeszcze Penken, Raskogel i iinne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Fugen z snowtrex IP: *.miasto.gdynia.pl 07.12.07, 13:52 Żeby pojeździć na Hochfugen wcale nie trzeba jechać tą krętą drogą z Fugen. Wystarczy dojechać do Kaltenbach. Hochzillertal od 2 lat jest połączony wyciągami (gondolą) z Hochfugen :-) Odpowiedz Link Zgłoś