Gość: never IP: 89.191.150.* 13.06.08, 15:56 koniec.wybieram Włochy i Francje. Niech te zasrane austryjaki sie wypchaja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zolviu Re: Nigdy wiecej do austrii - 13.06.08, 17:06 zastanow sie jeszcze czy oni napewno sa winni tego ze nasza reprezentacja nie potrafi grac w pilke? ;) pozdrawiam piotr Odpowiedz Link Zgłoś
ewangelizator_carvingu Re: Nigdy wiecej do austrii - 13.06.08, 22:22 a ja właśnie jadę i pewnie w zimie pojade ze 2 razy wyluzuj chłopie piłka nozna to gra, zabawa dla kibiców, nie ma co sie napinać, kierujac sie Twoją logiką to powinnismy siedziec na zadzie i nie wychylać nosa poza granice, praktycznie każdy kraj nam w czymś podpadł ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: never Re: Nigdy wiecej do austrii - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 00:04 i mam dosc halt raus hilfe sznell, i tak dalej, no może troche przesadzam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skyddad Re: Nigdy wiecej do austrii - IP: *.fornfyndet.se 14.06.08, 13:06 Never widzialem wielu dziwakow ale takiego nazisty to jeszcze nie . Przeciez to czysty nazizm nie tolerowanie i zaraz ukaranie innego narodu,zreszta o tym sie teraz zaczyna pisac w Europie zachodniej ze Polacy maja zachowania nazistyczne gdy tylko nie idzie cos po ich mysli.Cos czuje ze Hitler to bylby szczeniak gdybys dostal jeszcze Never szabelke i duza ilosci rekojesci do reki to zaraz ludzie zaczeli myslec jak sobie zyczysz.Moze przesadzam to tylko poza,troche lepiej ekonomia stoi i czlowiek zaczyna glowe podnosic po tylu latach niewoli. Tak prywatnie to naucz sie niemieckiegio i to tez taki jezyk jak polski,zaczniesz rozumiec to przegrody znikna. Pzdr.Sky. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: never Re: Nigdy wiecej do austrii - IP: 89.191.150.* 16.06.08, 09:19 "Never widzialem wielu dziwakow ale takiego nazisty to jeszcze nie " Teraz to chyba przesadziłeś.bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: Nigdy wiecej do austrii - 16.06.08, 11:29 Obaj przesadzacie. Bo Austiacy (naród) akurat winni tu nie są, a jak ktoś ich nie lubi (bo ma prawo) to nich jeździ do Włoch, albo gdzie chce. Ja nie mam nic przeciw Austriakom, ale i tak wolę Włochy. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
al9 Re: Nigdy wiecej do austrii - 01.07.08, 14:26 popieram ortodoxa też wolę Włochy.. nie mam zbyt wielkiego porównania (tux i zell am see), ale narciarsko bardziej mi się podoba w Italii.. Nie mówiąc o kuchni, języku i pogodzie.... sky z nazistami to pojechałeś po bandzie... Szczerze - Szwedów też nikt nie kocha :-) al Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: Nigdy wiecej do austrii - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 11:15 a ja uwielbiam góry austriackie, włoskie, szwajcarskie, francuskie:) Odpowiedz Link Zgłoś