strozprawa 30.04.08, 14:05 Hej, zostałam zakwalifikowana do operacji wycięcia mięśniaków przez prof. Jakimiuka. Proszę o informację, jeśli którą operował.... Dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tati-ana Re: prof. Jakimiuk - polecacie? 30.04.08, 16:51 W szpitali MSWiA, tak? Bo z tego co kojarze, to On tam pracuje. Ja też miałam tam operację i powiem Ci, ze jeśli trafiłaś na prof. Jakimiuka, to bardzo dobrze trafiłaś!!! Jest On wybitnym specjalistą i świetnym chirurgiem. Jesteś w bardzo dobrych rękach!!! Odpowiedz Link
strozprawa Re: prof. Jakimiuk - polecacie? 30.04.08, 23:22 Dzięki za wiadomość. Tak, on jest ordynatorem w szpitalu MSWiA przy Wołoskiej. Bo mam do wyboru jego i prof. Baranowskiego z Szaserów... Nie wiem, który jest lepszym chirurgiem, a bardzo zależy mi, żeby nie było żadnych niespodziewanych powikłań po operacji. Prof. Baranowski jest bardzo ludzki, a prof. Jakimiuk.... on nawet nie rozmawia z pacjentką, oprócz 3 zdań.... Naprawdę! Może macie jakieś sugestie??? Odpowiedz Link
tati-ana Re: prof. Jakimiuk - polecacie? 01.05.08, 17:29 strozprawa napisała: > Bo mam do wyboru jego i prof. Baranowskiego z Szaserów... Nie wiem, który jest > lepszym chirurgiem, a bardzo zależy mi, żeby nie było żadnych niespodziewanych > powikłań po operacji. Prof. Baranowski jest bardzo ludzki, a prof. Jakimiuk.... > on nawet nie rozmawia z pacjentką, oprócz 3 zdań.... Naprawdę! Z tego, co się orientuję, to zarówno prof. Baranowski jak i prof. Jakimiuk są bardzo wybitnymi specjalistami i dobrymi chirurgami. Więc trafisz napewno w dobre ręce :-) Co do rozmowy prof. Jakimiuka z pacjentką, to ... faktycznie nie jest bardzo rozmowny :-) , ale tylko na poczatku. Ale dokładnie wszystko tłumaczy, co będzie robić, jak bedzie przebiegać operacja. Po operacji natomiast często przychodzi do swojej pacjentki i pyta sie, jak się czuje, czy wszystko ok. Później już staje się rozmowny :-) Odpowiedz Link
strozprawa Re: prof. Jakimiuk - polecacie? 08.05.08, 01:38 Dzięki :) To teraz muszę się na kogoś zdecydować... Hmmm Pozdrawiam Odpowiedz Link
tati-ana Re: prof. Jakimiuk - polecacie? 09.05.08, 13:48 strozprawa napisała: > Dzięki :) > To teraz muszę się na kogoś zdecydować... Hmmm > Pozdrawiam Którego byś nie wybrała, to i tak będzie dobrze :-) Prof. Jakimiuka akurat znam, więc o Nim Ci napisałam. Życze Ci zdrowia :-) Odpowiedz Link