Dodaj do ulubionych

prom teneryfa-gran canaria

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 12:34
Witam, planuje wakacje 2 tygodniowe na teneryfie i interesuje mnie czy kursują promy z teneryfy na gran canarie, tzn wiem że kursują ale nigdzie nie moge znaleść informacji jak długo taki prom płynie i ile kosztuje bilet tam i spowrotem.
Bardzo proszę o pomoc.
Z góry dziękuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • bah77 Re: prom teneryfa-gran canaria 06.09.10, 16:46
      www.fredolsen.es/en-US/

Pzdr

bah77
      • bemeta Re: prom teneryfa-gran canaria 06.09.10, 23:16
        Rowniez:
        www.navieraarmas.com/index.php?id_pagina=4
        duzo dluzej ale duzo taniej (jak na jeden dzien to jednak fred olsen)
        Temat przerabiany na forum dziesiatki razy - wyszukiwarka
        Pozdro,
        bart.
        • Gość: gosc Re: prom teneryfa-gran canaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 09:02
          owszem jest na tych linkach rozkład promów, ale mi chodzi konkretnie o cenę ile się placi za bilet tam i spowrotem. moze mi ktoś pomoc???
          chodzi mi o wyjazd na jeden dzień, rano wyjazd wieczorem powrót, co warto w jeden dzien zobaczyc na GC ????
          • Gość: evulevu Re: prom teneryfa-gran canaria IP: *.chello.pl 07.09.10, 10:57
            Wg mnie w 1 dzień niewiele da się zobaczyć, lepiej przeznaczyać na GC osobny wyjazd i parę dni na zwiedzanie.
            To tak jak wyjazd z GC na Teneryfę na 1 dzien - oblecenie z fakultetem po łebku Teide i Loro parku, a potem się mówi, że się zwiedziło i widziało całą wyspę, ale co kto lubi :)
          • bemeta Re: prom teneryfa-gran canaria 07.09.10, 12:33
            Przykladowy koszt Naviera Armas
            Teneryfe Santa Cruz wyjazd 08.00 na GC o 10.30
            Powrot GC 19.30 w Santa Cruz o 22.00
            2 osoby dorosle plus samochod to 121.78 Euro
            Wszelkie mozliwe kombinacje i ceny sa na stronie.
          • bah77 Re: prom teneryfa-gran canaria 07.09.10, 13:02
            > konkretnie o cenę ile się placi za bilet tam i spowrotem. moze mi ktoś pomoc???

Oczywiście, bardzo konkretne ceny są tam przede wszystkim, wystarczy wpisać daty rejsu odważnie kliknąć BUY (np.: 23.IX. ~40,- €/os.).

> chodzi mi o wyjazd na jeden dzień, rano wyjazd wieczorem powrót, co warto w jeden dzien zobaczyc na GC ????

W 1 dzień niewiele da się zobaczyć:

forum.gazeta.pl/forum/w,39880,42615748,promem_z_Teneryfy_na_Canarie.html?v=2

bah77

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka