Dodaj do ulubionych

Isabel Family-Teneryfa

IP: *.mofnet.gov.pl 12.09.11, 08:17
cześć
prośba o informacje na temat rozmieszczenia pokoi (budynków) w tym hotelu wybieramy się z dwójką dzieciaków.
Może ktoś ma plan hotelu? albo doradzi gdzie najlepiej (w jakim budynku) zarezerwować pokój -
dziękuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Jack_06 Re: Isabel Family-Teneryfa IP: *.kalisz.mm.pl 14.09.11, 20:00
      Byliśmy w tym hotelu w ub. roku. Hotel sklada się z budynku głównego i "domków" (bungalowów). Właściwie trudno doradzić położenie budynku, bo wszystkie są położone bez jakiś uciążliwości (ulica, hałas z animacji). My byliśmy zakwaterowani na ulicy El Hierro, b. ladny domek z tarasem, blisko brodziak i basenu, za to trochę dalej od restauracji. Jeśli mogę polecić, wolałbym wlaśnie w tych domkach niż w budynku głównym, ale to moje zdanie. Mapy hotlu nie mam, może spóbuj poszperać po necie. Na holidaycheck jest mnóstwo zdjęć z tego hotelu. My wróciliśmy bardzo zadowoleni.
      Pozdrawiam
      JD
      • skaza10 Re: Isabel Family-Teneryfa 16.09.11, 13:52
        ja też zastanawiam się nad tym hotelem - w ofercie są bungalowy i apartamenty. czy apartamenty są w tych domkach czy tez w budynku głównym?? - czy na miejscu można :negocjować" zakwaterowanie?? tak ja w Egipcie czy Turcji? :-)
        • Gość: Jack_06 Re: Isabel Family-Teneryfa IP: *.kalisz.mm.pl 16.09.11, 18:35
          My byliśmy ze Scan Holiday i tam w ofercie była mowa o apartamentach badaj 2 typów. Nie było rozgraniczenia na apartament i bungalow. Nie negocjowałem w recepcji, bo dostaliśmy fajny apartament (2 pokoje z aneksem kuchennym), w dobrym miejscu. Myślę, że jeżeli będziesz niezadowolona(y) z lokalizacji czy apartamntu, pewnie bez problemu zamienią na inny.
          • Gość: Ewa Re: Isabel Family-Teneryfa IP: *.futuroexito.pl 28.09.11, 12:13
            Witam,
            zastanawiamy się nad wyborem tego hotelu. Planujemy podróz z 4-latkiem. Proszę mi powiedzieć czy hotel nie sprawaia wrażenia kamiennego, tzn czy mało w nim zieleni? Jak Państwo oceniacie lokalizację? Blikso na wieczorne spacery po promenadzie? Będę wdzięczna za każdą informację:-)
            • Gość: Jack_06 Re: Isabel Family-Teneryfa IP: *.kalisz.mm.pl 28.09.11, 20:33
              Faktycznie, wielkiego ogrodu w hotelu nie ma, ale też nie można nazwać go betonową pustynią. Przede wszystkim dominuje niska zabudowa, co sprawia przytulne wrażenie. Wokół hotelu są blokowiska", ten więc wyróżnia się pod tym względem "na plus. Promenada jest nad oceanem, a do niego jest ok. 600 m spacerkiem po chodniku. Sama promenada jest bardzo dluga i można nią spcerować godzinami (są laweczki na których można spocząć i patrzeć na ocean). My byliśmy z hotelu bardzo zadowoleni, dobre jedzenie, wieczorami animacje, a w ciągu dnia były też zajęcia dla dzieci w klubie z polskimi animatorkami. Baseny są dwa - jeden dość duży i drugi brodzik dla dzieci. Poza tym dla dzieci jest plac zabaw.
              Pozdrawiam
              JD
    • biketeneryfa Re: Isabel Family-Teneryfa 05.11.11, 18:11
      Wszystkich wybierających się do południowej części Teneryfy zachęcam do skorzystania z wycieczek rowerowych.
      Piękna,szeroka promenada ciągnie się wzdłuż południowego wybrzeża przez ok.9km począwszy od Los Cristianos aż do La Calety.
      Zapraszam do POLSKIEJ WYPOŻYCZALNI ROWERÓW .Rowery dostarczamy bezpośrednio do hotelu,po wcześniejszej rezerwacji telefonicznej lub mailowej.
      Koszt wynajęcia roweru na 1 dzień już od 6 euro
      TEL. +34636396873
      email:biketeneryfa@wp.pl

Pozdrawiam i do zobaczenia na Teneryfie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka